Oprettet January 11, 2012 Jeg laver større portioner af det grød og mos Silje spiser.. men kunne godt tænke mig noget opbevaring som er lidt mere praktisk end 2L poser.. Hvad bruger I til opbevaring under nedfrysning? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 11, 2012 Jeg bruger fryseposer efter råd fra Troldemor. Jeg nøjes bare med at komme én portion i hver pose. Så kommer posen i microovnen, jeg klipper hul i posen og maser indholdet ud i tallerkenen. Synes det er super nemt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 11, 2012 Jeg fryser også kun portionsstr.. Men vidste ikke man kan putte posen i microen? .. Det var smart! Det må jeg prøve :) Tak :sc Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 11, 2012 Det kan man nemlig sagtens, og så bare lige klippe et hjørne af når det er tøet op :loveshower Del dette indlæg Link to post Share on other sites