Oprettet July 13, 2011 Eller giver det en træls smag??? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 13, 2011 Altså det komme jo lidt an på, hvad du har i din kartoffelsalat, for hvis det kun er kartofler og så din "dressing" uden for mange smagsforstærkere, så ville jeg ikke gøre det. Men jeg har altid løg og mange krydderier/ krydderurter i, og så kan man sagtens gøre det. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 13, 2011 Jeg bruger tykmælk til kartoffelsalat, det synes jeg giver en god smag.. Og har faktisk heller aldrig brugt creme fraiche til dressinger, der har jeg brugt A38.. Hvis du gerne vil have smagen fra creme fraiche er cheasy fraiche så ikke en mulighed? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 13, 2011 Du kan også bruge fromage frais - den er ikke nær så tyk og har markant lavere fedtindhold (kun 0,2%). Den er lidt mere syrlig, men det kan jo snildt fikses med en lille smule sukker eller honning :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 19, 2011 Det giver helt sikkert en anden smag. Men om den er træls er svært at sige... Det er vist smag og behag! DU må prøe det og se hvad du synes :balloon Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 26, 2011 Jeg syntes faktisk det er en god smag. Laver aldrig med andet end græsk yougurt (og måske en lille smule mayonaise :blush ) ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 26, 2011 Man kan i mange tilfælde erstatte creme fraiche med græsk yoghurt. Det eneste tidspunkt jeg har oplevet det virkelig ik smagte godt, var med noget barbeque dip til chips. Føj det smagte grimt! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 26, 2011 Jeg bruger aldrig creme fraiche til noget. Jeg er begyndt at bruge fromage frais til alt lige fra dressinger, koldskål, tzatziki, vaniljecremesdyp til frugt, kager osv. (og kan også finde på at spise det som yoghurt med musli ) Del dette indlæg Link to post Share on other sites