Besvaret June 6, 2011 - Carpaccio med rucula og parmesan - Tournedos med grillede grønsager og hasselbagte kartofler - Nøddekurv med limesorbet is Udfordring? :D :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 6, 2011 - Carpaccio med rucula og parmesan - Tournedos med grillede grønsager og hasselbagte kartofler - Nøddekurv med limesorbet is Udfordring? :D :P Jeg er udfordret ved, bare at finde ud af hvad det er for noget mad :lol Men hvis jeg har en opskrift er det intet problem :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 6, 2011 Jeg er udfordret ved, bare at finde ud af hvad det er for noget mad :lol Men hvis jeg har en opskrift er det intet problem :P :lol det er nemmere end det lyder :lol Skal nok lige skrive et par fremgangsmåder til dig :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 6, 2011 :lol det er nemmere end det lyder :lol Skal nok lige skrive et par fremgangsmåder til dig :) Det gør bestemt ikke noget, at det er lidt nemt at lave :D Det må du MEGET gerne gøre :kiss Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 Noget specifikt du har tænkt dig, nogle madvare der skal/skal ikke indgå ? nogle yndlingsting eller ? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 En lækker skaldyrssalat vendt i en god olie/eddikedressing (Så nemt, iceberg, cherrytomater, revet agurk ikke hakket, rejer, krebsehaler, evt muslinger hvis i kan lide dem, etc hvad man kan finde på fiskehylden i SuperBrugsen, det står klart i bøtter og så lidt olivenolie som er blandet med et skvæt balsamicoeddike og lidt citron og så røre rundt, ristet pinjekerner på toppen- voila) Laks i butterdej (tag nogle færdiglavet butterdejsplader fra frostdisken, og halvér dem, læg et stykke laks (fra lakseportioner - også halveres) og så salt og peber, noget frisk dild og så en god håndfuld cheddarost som låg...23 minutter ved 200 grader - med evt persillesovs og nye kartofler til.... mums!! Jordbær!!! Halver nogle friske jordbær og stil dem i køleskabet med lidt sukker på, server dem i høje glas med et skvæt Odense chokoladesauce på... Jeg så Jamie Oliver lave LÆKKER og hurtig is i går. Tag en pose frosne bær efter eget ønske, 500 gram, hæld det i blenderen - de skal være frosne - og tilsæt ½ liter græst youghurt og tryk blend. Når det er cremet så stil det i fryseren ½ - til en hel time....voila....Kan også serveres med chokoladesauce eller flere friske bær efter eget ønske. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 En lækker skaldyrssalat vendt i en god olie/eddikedressing (Så nemt, iceberg, cherrytomater, revet agurk ikke hakket, rejer, krebsehaler, evt muslinger hvis i kan lide dem, etc hvad man kan finde på fiskehylden i SuperBrugsen, det står klart i bøtter og så lidt olivenolie som er blandet med et skvæt balsamicoeddike og lidt citron og så røre rundt, ristet pinjekerner på toppen- voila) Laks i butterdej (tag nogle færdiglavet butterdejsplader fra frostdisken, og halvér dem, læg et stykke laks (fra lakseportioner - også halveres) og så salt og peber, noget frisk dild og så en god håndfuld cheddarost som låg...23 minutter ved 200 grader - med evt persillesovs og nye kartofler til.... mums!! Jordbær!!! Halver nogle friske jordbær og stil dem i køleskabet med lidt sukker på, server dem i høje glas med et skvæt Odense chokoladesauce på... Jeg så Jamie Oliver lave LÆKKER og hurtig is i går. Tag en pose frosne bær efter eget ønske, 500 gram, hæld det i blenderen - de skal være frosne - og tilsæt ½ liter græst youghurt og tryk blend. Når det er cremet så stil det i fryseren ½ - til en hel time....voila....Kan også serveres med chokoladesauce eller flere friske bær efter eget ønske. :) Uhm tak for det ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 Noget specifikt du har tænkt dig, nogle madvare der skal/skal ikke indgå ? nogle yndlingsting eller ? Nej jeg er meget åben for, at prøve nyt når jeg laver mad ;) Så der er ingen begrænsninger og manden er alt ædende :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 Forret: lakserilette med let ristet brød med parmasan. Lidt pesto og/eller perberrodscreme. og bitter salat. Hovedret: Jeg sværger til når det skal være lækkert med evt kartoffelmos og honningstegte gulerødder eller andre grøntsager. Dessert: et stykke gateau marcel med hjemmelavede vanilje is og Hindbærcoulis Se HER Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 7, 2011 Forret: lakserilette med let ristet brød med parmasan. Lidt pesto og/eller perberrodscreme. og bitter salat. Hovedret: Jeg sværger til v=KfM_7uwH_Jw'>Beef weelington når det skal være lækkert med evt kartoffelmos og honningstegte gulerødder eller andre grøntsager. Dessert: et stykke gateau marcel med hjemmelavede vanilje is og Hindbærcoulis Se HER Måms det lyder lækkert, tak for det ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites