Besvaret January 20, 2014 Hønsekødssuppe med grønsager og kød- og melboller! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Krikænder Manden skal lave mad med guide fra sofaliggende mig, håber det bliver godt Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Biksemad med spejlæg og gulerodssalat Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Kødboller i tomatsovs med spaghetti og grønne bønner til Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Forloren hare med bagt selleri, brun sovs og noget grønt af en art.Edit:forloren hare med selleri/parmesan-mos, sovs, smørstegte rosenkålsblade og surt i form af gulerod/agurk/squash kørt på spiralizer og vendt i eddikedressing :haps Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Vi har spist lækker buffet i boxen :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Risengrød. Måtte være rart at få igennem når man har halsbetændelse. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 LCHF kyllingelasagne med grønkål Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Rester af krydret oksekød fra i går med grønt tror jeg, men jeg er endnu ikke helt sikker. Nemt skal det være, for W og jeg er alene hjemme og vi skal til Roskilde og shoppe, så vi har ikke tid til at lave mad. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Wok :)Hvordan spiser man sådan en? :p Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Frikadeller. Felix skal have kartofler og brun socs til og jeg skal have stuvet hvidkål. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Frikadeller. Felix skal have kartofler og brun socs til og jeg skal have stuvet hvidkål.Kan man fryse stuvet hvidkål ned? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Kan man fryse stuvet hvidkål ned? Pas det ved jeg ikke. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Karbonader og stuvet hvidkål Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 21, 2014 Hel kylling, dampet broccoli, blomkål og gulerødder og pommes frites :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Vi skal have mexicansk... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Flanksteak, stegte rødbeder, hokkaidofritter, jordskokkepuré og rødvinssauce Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Spagetti med kødsovs fra frys. + gullerodssalat. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Flanksteak, stegte rødbeder, hokkaidofritter, jordskokkepuré og rødvinssauce Uh hokkaidofritter, hvordan laver du dem? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Flæskesteg m. Brun og hvide kartofler :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Krebinetter paneret i blendet flæskesvær, salat med hytteost som dressing og kartofler til mand og barn. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Hakkebøffer, grønne bønner, en risottorest, guacamole og salsa af tomat, peberfrugt, agurk og feta :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Uh hokkaidofritter, hvordan laver du dem?Bare hokkaido skåret i stave (uden skræl), vendt med salt, peber og olivenolie. Gav den ca 20 min ved 220 grader alm. Vendte den en enkelt gang under vejs. De blev flotte gyldne men var slatne og vildt bløde.Har hørt så meget godt om hokkaido fritter, men jeg synes faktisk de var direkte klamme :blink Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 22, 2014 Bare hokkaido skåret i stave (uden skræl), vendt med salt, peber og olivenolie. Gav den ca 20 min ved 220 grader alm. Vendte den en enkelt gang under vejs. De blev flotte gyldne men var slatne og vildt bløde. Har hørt så meget godt om hokkaido fritter, men jeg synes faktisk de var direkte klamme :blink Jeg har ikke prøvet hokaido fritter, men persillerodsfritter er rigtig godt. Del dette indlæg Link to post Share on other sites