Besvaret January 17, 2014 Fiskefrikadeller med gnavegrønt Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 17, 2014 Glaseret hamburgerryg og flødekartofler. Jeg laver også hvidkål med sukkerærter i. Dessert skal vi have brownies med vanilleis (isis). Vi skal have gæster. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 17, 2014 Vi skal have maggi jucie chicken med rodfrugt fritter og Bretagne sauce + salat. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 17, 2014 Idag skal vi have fyldt svinemørbrad med grøntsags/rodfrugtsblanding og ost ovenpå, flødekartofler, cæsarsalat og et kæmpe landbaguette. Mums! Det er et nyt koncept slagteren i Solrød er begyndt at køre - en pose med middag for 2 to go for 100 kr! Super lækkert og nemt, da det er lige til at smide i ovnen ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 Entrecote med ovnbagte rodfrugter og hjemmelavet bearnaise :mam (:blush) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 Kyllingelår marineret i hvidløg, løg og olivenolie, kyllingelår marineret i tomat, frisk oregano og olivenolie, børnevenlig guacamole og selleri pommes fritter :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 Vi fik relativ fedtfattig udgave af koteletter i fad. + ris og stegt spidskål Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 flæskesteg med kartofler, grøntsager og sauce :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 Vi har fået kylling i rød karry med blomkålsris. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 Tarteletter med høns i asparges - dog i en friskere udgave med kyllingebryst og grønne asparges ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 18, 2014 En rigtig mormor ret: medisterpølse med brunkartofler og stuvet spinat Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Stuvet hvidkål og medister Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Entrecote, svampe-risotto og noget endnu ubestemt grønt. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Stegte bønnespirer med grøn peber, svinekød og stegt hvidkål med lidt brune ris. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Svinefilet marineret i ramsløg og andre krydderier. Dertil redt af flødekartofler og hvidkål med og slikærter. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Sund udgave af sushi. Det var lavet med blomkål ris i stedet for sushi ris, det var overraskende godt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Lynstegte bønnespirer, grøn peber, hvidløg, ingefær, forårsløg og svin, og lidt stegte brune ris med hvidkål, æg og forårsløg. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 19, 2014 Hvor mange gange om dagen spiser i aftensmad? :D ;)Hahahaha :D Det er fandme da heller ikke til at huske hvilke af de evighedstråde man har skrevet i :D :blush Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Mexicansk krydret oksekød, fint snittet spidskål, hjemmelavet tomatsalsa, creme fraise og oste"chips". Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Medister med kartofler, gulerødder og blomkål.., brun sovs og rødkål. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Forloren hare med bagt selleri, brun sovs og noget grønt af en art. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 20, 2014 Byg selv hotdogs med grønsagsfladbrød istedet for hotdog brød og hjemmerørt remo og ketchup :) er lidt spændt på det. Del dette indlæg Link to post Share on other sites