LauraHeinsen

Har I lyst til at fortælle om jeres erfaringer med fosterscreening?

3 indlæg i dette emne

Kære gravide

Jeg hedder Laura og er kandidatstuderende i antropologi på Københavns Universitet. Jeg søger gravide, der har mod på at fortælle om deres graviditetsoplevelser og deres overvejelser og erfaringer med at vælge fosterscreeninger til eller fra.

Jeg søger specifikt efter gravide kvinder, der snart skal til nakkefoldsskanning/misdannelsesskanning eller lige har været, og gravide som har valgt enten den ene eller begge skanninger fra.

Baggrund

Som I ved, bliver alle kvinder, som noget relativt nyt i Danmark, tilbudt rutinemæssige fosterundersøgelser i løbet af deres graviditet. Siden indførslen af disse rutineundersøgelser er rigtigt mange fostre blevet screenet og antallet af fødsler af børn med Down syndrom faldet markant. Alt tyder på at langt de fleste gravide i fremtiden fortsat vil tage imod tilbuddet om fosterscreening. Men hvordan er det at være gravid i en tid, hvor det at blive skannet er blevet så indbygget i de fleste graviditetsforløb, og hvad betyder det som gravid at vælge fosterscreening til eller fra? Det er de overordnede spørgsmål, jeg søger svar på i min undersøgelse.

Praktiske oplysninger

Hvis du er interesseret i at blive interviewet, kan det foregå hjemme hos dig eller et offentligt sted. Interviewet vil vare omkring 1 time, men sæt gerne mere tid af, hvis du har mulighed for det. Interviewformen er åben og dialogsøgende. Dine svar vil blive anonymiserede og brugt i forskningssammenhæng.

Om mig

Som antropolog interesserer jeg mig for mennesker og deres sociale og kulturelle forskelle og fællesskaber. Jeg er i færd med en fagspecialisering inden for medicinsk antropologi og den gravide krop, reproduktion, fødsel og forældreskab er emner, der optager mig i særlig grad. Jeg har tidligere lavet et feltarbejde om amning. Jeg er 29 og mor til en dreng på 2 år.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker at deltage i undersøgelsen, så ring på 31711493 eller mail på lauraheinsen@hotmail.com

Jeg håber meget at høre fra jer.

Mange hilsner - og god graviditet

Laura Louise Heinsen

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Læs evt. tråden Risiko vurdering, der er noget af det du omtaler igang med at blive diskuteret....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak for tippet, har lige læst tråden.

Jeg vil dog stadig meget gerne i kontakt med gravide, der vil mødes med mig ansigt-til-ansigt og fortælle deres personlige historie; om deres overvejelser, tanker og erfaringer. Interviewet vil blive brugt som del af et længerevarende antropologisk feltarbejde, som vil danne basis for mit speciale.

Så hvis I er nogle gravide derude, som har lyst til at fortælle - over en kop kaffe eller te - om jeres til- eller fravalg, hører jeg meget gerne fra jer.

Hilsner

Laura

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER