Oprettet October 3, 2016 Hej tøser. Er der nogen af jer der ligger inde med en helt fantastisk opskrift på chili con carne? Det skal gerne være en der skal simre i flere timer, og så skal den laves på f.eks. okseklump.. :lovebk Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2016 Den er godt nok med oksehak, meen mon ikke smagen er god når man bytter ud? Anyway - Emily salomons opskrift er FANTASTISK :D http://emilysalomon.dk/2010/10/31/chilin-con-carne/ Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2016 Den her :) http://www.chiliconcarne.dk/chili-con-carne-de-vilde/ Men jeg plejer så at bruge "rigtig kød" og ikke hak. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 6, 2016 Til en anden gang så er Jamie Olivers opskrift på Chilli Con carne fantastisk!!! Den laver vi altid her hjemme :-) hvordan ble resultatet? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 6, 2016 Til en anden gang så er Jamie Olivers opskrift på Chilli Con carne fantastisk!!! Den laver vi altid her hjemme :-) hvordan ble resultatet? Det var mega godt! :super Ikke så stærkt som jeg godt kan lide det, men det skal jo også være til at spise for mand og barn ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 6, 2016 kan man bruge alle former for oksekød? har nemlig nogle ukorente stykker i fryseren vi aldrig får brugt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 7, 2016 Jeg ved det faktisk ikke, men jeg tror det. Vi spurgte slagteren. Det her var okseklump :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 7, 2016 Super! Tror det skal prøves en dag i næste uge :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 7, 2016 kan man bruge alle former for oksekød? har nemlig nogle ukorente stykker i fryseren vi aldrig får brugt :)Det kan man :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 7, 2016 Det kan man :) Perfekt! Så skal jeg sq ha lavet chili til fryseren i næste uge! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 20, 2016 Kan anbefale at komme tre spiseskefulde tørrede edderkopper i en stor grydefuld det giver en fantastisk bismag der er svær at beskrive. Del dette indlæg Link to post Share on other sites