Besvaret April 2, 2016 SDBs kødboller i tomat/parmesansovs med frisk pasta :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 SDBs kødboller i tomat/parmesansovs med frisk pasta :mam Håber de smager hele familien :kiss Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 Tournedos med bacon om, pomfritter, pebersovs og salat Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 Håber de smager hele familien :kiss V nægtede at smage <_< Men E havde en FEST og sad og sagde "Nomnomnom" ^_^ Og B gav det et "Joo, det kan vi godt få igen" (store sager, jyske mænd, you know...). Og jeg kunne rigtig godt lide det, men andet havde også undret mig :D Tak for opskrift :kiss Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 Chilli con carne, bulgur, guacamole, gulerodsstænger og nachos. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 V nægtede at smage <_< Men E havde en FEST og sad og sagde "Nomnomnom" ^_^ Og B gav det et "Joo, det kan vi godt få igen" (store sager, jyske mænd, you know...). Og jeg kunne rigtig godt lide det, men andet havde også undret mig :D Tak for opskrift :kiss Haha jo jeg kender jyske mænd, kan man få tiltusket sig et "det var da fint" så har det været luksus. Godt E var vild med det, og at Du kunne lide det. Ærgerligt med V men de har jo en selvstændig holdning i den alder Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 Knurhane, bagt i ovnen fyldt med krydderurter, bagte rodfrugter/kartoflerbåde og hjemmelavet bearnaise :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 2, 2016 Pitabrød med kebab, og så skulle der have været pomfritter til, men uden salatmayo gad jeg altså ikke spise dem. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 SDBs kødboller i tomat/parmesansovs med frisk pasta :mam Hvad kan de kødboller? :chin; Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Hvad kan de kødboller? :chin; Hehe jeg ved ikke, hvad de kan, men de smager godt :) Der er basilikum i :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Take away af en art. Støtter min mand til kemikusus som potentielt kan vare helt til kl. 19 i aften Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Hvad kan de kødboller? :chin;De kan gøre en mætte :p Ej historien bag er at A skulle hjem til mig på 1. Date, jeg spørger min veninde, hvad Søren jeg skal lave af mad. Hun foreslår kødbollerne, en opskrift jeg har fået hos hende og hendes forældre. den ret har hendes 4 ældre søskende alle lavet til deres ægtefæller (mega efternøler) og det var en god scoreret, du ved lady og vagabonden med kødboller romantik (jeg gik vel og mærke på 2.g ;) ). Laver retten og score manden. Men laver så også retten den dag han frier til mig - han frier efter aftensmad :) Så det er bare sådan en god ret. Hvis vi har det lidt svært herhjemme, kan den ret lige gøre os lidt gladere for hinanden pga historien. Og så smager den lækkert og Mie guffer løs af den, hvor alm kødsovs gider hun ikke Fx. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 De kan gøre en mætte :p Ej historien bag er at A skulle hjem til mig på 1. Date, jeg spørger min veninde, hvad Søren jeg skal lave af mad. Hun foreslår kødbollerne, en opskrift jeg har fået hos hende og hendes forældre. den ret har hendes 4 ældre søskende alle lavet til deres ægtefæller (mega efternøler) og det var en god scoreret, du ved lady og vagabonden med kødboller romantik (jeg gik vel og mærke på 2.g ;) ). Laver retten og score manden. Men laver så også retten den dag han frier til mig - han frier efter aftensmad :) Så det er bare sådan en god ret. Hvis vi har det lidt svært herhjemme, kan den ret lige gøre os lidt gladere for hinanden pga historien. Og så smager den lækkert og Mie guffer løs af den, hvor alm kødsovs gider hun ikke Fx. Sød historie :) Får jo lyst til at bede om opskrift :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Wienerschnitzler med ovnbagte kartofler og jordskokker og grønne ærter. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Det bliver noget pasta, grønt, humus, Falafler og hvad der ellers kan findes i køleskabet :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Hjemmelavet kyllingesuppe. Den koger på livet løs og har gjort det i snart 4 timer :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Frikadeller, kartoffelsalat, friske ærter og noget grønt fra fryseren. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Flødekartofler og kylling Jeg læste det først som flødeboller og kylling :haha Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Jeg læste det først som flødeboller og kylling :haha Det lyder virkelig som en klam kombi :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 3, 2016 Sød historie :) Får jo lyst til at bede om opskrift :) Her er opskriften jeg lærte retten ud fra. Nu er det auf gefühl ;) Italienske kødboller: 300 g hakket oksekød 1-2 fed hvidløg 1 æggeblomme 1spsk rasp 5-6 blade basilikum Salt og peber Mix ingredienserne sammen til dine kødboller og steg dem i olie. (Jeg tager også fint hakket løg og bruger et helt æg og fint snitter basilikum og gerne flere blade - og lader farsen hvile inden jeg steger det. Og ofte bruger jeg 400-500 gram kød) Tomatcreme: 1 dåse flåede tomater (jeg bruger som regel hakkede eller mosede/pure) 1 lille løg (jeg tilsætter også presset hvidløg) Olivenolie ca 1 spsk 2 dk fløde max 13% (jeg bruger kaffefløde og ca 250 ml) 50 g reven parmesan ost. Hak løget fin og svits det i oliven olie. Når gennemsigtige kommes de flåede tomater ved og lad det koge i 10 minutter, mos det sammen med en gaffel (stavblender FTW ;) )- det skal være en ensartet og jævn konsistens. Tilsæt fløde og parmesanost kog sagen op og smag til med salt og peber vend kødbollerne i saucen og server på pasta. Jeg putter dog først parmesanosten i til sidst og så mere ost og basilikum på toppen. Del dette indlæg Link to post Share on other sites