Besvaret April 30, 2016 Hmm... Bliver tobleronecreme fast nok til at man kan bruge det til at pynte en kage med, eller vil det glide? Altså, bruge en sprøjtepose og lave dippedutter? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 30, 2016 Jeg har netop anskaffet mig denne hjertekageform https://bagebixen.dk/product_info.php/metal-wilton-kageform-med-hjerte-p-758 nogen der har erfaringer med den? Der følger et lille opskriftshæfte med, men cremen tul hjertet er altid sådan noget pulver noget, og det gider jeg ikke. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 3, 2016 Jeg har netop anskaffet mig denne hjertekageform https://bagebixen.dk/product_info.php/metal-wilton-kageform-med-hjerte-p-758 nogen der har erfaringer med den? Der følger et lille opskriftshæfte med, men cremen tul hjertet er altid sådan noget pulver noget, og det gider jeg ikke. :) Ingen råd - sorry :blush - men sikke dog en farlig hjemmeside :D og sød kageform ^_^ Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 3, 2016 Fra næste uge skal jeg til at være sund! Så skulle vi ikke lige aftale at denne her tråd går i glemmebogen og ingen længere skriver herinde? ;) :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 3, 2016 Jeg har netop anskaffet mig denne hjertekageform https://bagebixen.dk/product_info.php/metal-wilton-kageform-med-hjerte-p-758 nogen der har erfaringer med den? Der følger et lille opskriftshæfte med, men cremen tul hjertet er altid sådan noget pulver noget, og det gider jeg ikke. :) Jeg kender den ikke, men mon ikke du kan bruge de fleste slags creme eller mousse? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 3, 2016 Jeg kender den ikke, men mon ikke du kan bruge de fleste slags creme eller mousse?Lige nu står kagen og køler af ;) så har jeg fundet en opskrift på jordbærmousse med 3 dl fløde og 4 blade husblas. Det tænker jeg er en relativ stiv mousse, så nu prøver vi. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 7, 2016 Toffifee-cheesecake er hermed sat på køl og jeg er spændt på om Nichlas' venner som han har inviteret til poker-aften imorgen kan lide den :yay Det går lige i mit "jeg skal nok klare mig som mor" hjerte når de roser mine færdigheder indenfor køkkenet :haha Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Verdens bedste (og nemmeste ;)) chokoladekage velegnet til bradepande-størrelse? :help Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Prøv at Google "den der du ved nok kage". Der kommer mange forskellige op, men de er ret ens.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Prøv at Google "den der du ved nok kage". Der kommer mange forskellige op, men de er ret ens..Det er den jeg altid har lavet siden jeg var barn, så kunne godt tænke mig en anden ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Klassens time-kage er også god :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Jeg har en "semi-sund" chokoladekage med banan og appelsin som jeg ofte laver, da den altid bare er et hit. Men der er en del at forbedre, så det er nok ikke den hurtigste/nemmeste kage (altså den er ikke kompliceret men tager lidt tid) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Jeg har en "semi-sund" chokoladekage med banan og appelsin som jeg ofte laver, da den altid bare er et hit. Men der er en del at forbedre, så det er nok ikke den hurtigste/nemmeste kage (altså den er ikke kompliceret men tager lidt tid)Vil du ikke sende opskriften? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Vil du ikke sende opskriften? :) Du får den bare lige her :) 4 æg 3 dl rørsukker 3 dl puddersukker 12 tsk bagepulver 2 tsk vanillesukker 12 tsk kakao 10 dl mel 2 dl ylette 4 mosede bananer 2 dl appelsinsaft Revet skal fra 2 appelsiner 100 gram hakket mørk chokolade - bananerne moses og appelsinsaften hældes over - alt det øvrige blandes (det tørre sigtes i) og til sidst tilsættes også bananmosen - bages ved 180 g ca 20 min :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Du får den bare lige her :) 4 æg 3 dl rørsukker 3 dl puddersukker 12 tsk bagepulver 2 tsk vanillesukker 12 tsk kakao 10 dl mel 2 dl ylette 4 mosede bananer 2 dl appelsinsaft Revet skal fra 2 appelsiner 100 gram hakket mørk chokolade - bananerne moses og appelsinsaften hældes over - alt det øvrige blandes (det tørre sigtes i) og til sidst tilsættes også bananmosen - bages ved 180 g ca 20 min :) 12 tsk bagepulver? :oDet lyder ellers godt. Hvorfor tager den lang tid? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 12 tsk bagepulver? :o Det lyder ellers godt. Hvorfor tager den lang tid? Hehe ja, aner ikke hvorfor der skal så meget i, det er lidt vildt :D Jeg har dog ikke turde afvige fra opskriften :rolleyes Tja, ved heller ikke om den tager specielt lang tid. Jeg synes bare der er lidt mange ting der lige skal gøres klar fra starten - bananer, appelsiner, chokolade. Og så er der mange ingredienser. Men den er jo nem nok :) Den bliver rigtig lækker og slet ikke tør pga bananerne - og så er der jo ingen fedtstof i :super ( Jeg ser bare lige bort fra alt sukkeret og mener den er sund :D) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 17, 2016 Hehe ja, aner ikke hvorfor der skal så meget i, det er lidt vildt :D Jeg har dog ikke turde afvige fra opskriften :rolleyes Tja, ved heller ikke om den tager specielt lang tid. Jeg synes bare der er lidt mange ting der lige skal gøres klar fra starten - bananer, appelsiner, chokolade. Og så er der mange ingredienser. Men den er jo nem nok :) Den bliver rigtig lækker og slet ikke tør pga bananerne - og så er der jo ingen fedtstof i :super ( Jeg ser bare lige bort fra alt sukkeret og mener den er sund :D) Hehe - nu skal du huske, at jeg og min pco-krop er vældig glade for LCHF, så 'ingen fedtstof' er ikke et plus i min bog ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 18, 2016 Verdens bedste (og nemmeste ;)) chokoladekage velegnet til bradepande-størrelse? :help Ikke spor sund, ikke engang en smule, men ufattelig nem og jeg har endnu til gode at servere den for nogen der ikke beder om opskriften. Det her er nok til en tærteform, men til en bradepande vil jeg bok lave dobbelt. Og give den lidt mere i ovnen. Den bliver rigtig dejlig brownie-klistret med en sprød top på :D Svensk kladdkaka 500 g sukker 4 æg 200 g Becel eller smeltet smør 2 tsk vanillesukker 8 spsk kakao 120 g mel Alt blandes godt sammen og i en tærteform beklædt med bagepapir (meget vigtigt!!). Bages i en halv time ved 175 grader varmluft. Køles helt af inden den spises - gerne bag den dagen i forvejen. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 20, 2016 Skal bage en kage til på søndag hvor vi skal hygge med nogle venner... Nogle forslag ? :-) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 20, 2016 Vi bliver 6 voksne og 3 børn der skal smage :-) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 21, 2016 Skal bage en kage til på søndag hvor vi skal hygge med nogle venner... Nogle forslag ? :-) Nem og lækker chokolade kage med glasur aka "den du ved nok kage":Kage: 4 æg 500 g sukker 3 3/4 dl mælk 450 g mel 4 tsk vaniljesukker 3 spsk kakao (sådan en rigtig bage en med smag) 4 tsk bagepulver 300 g smeltet smør eller margarine (afkølet) Pisk sukker og æg sammen. Sigt de tørre ingredienser sammen. Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og mælken i sukker/ægge massen. Til sidst hældes den afkølede smør/margarine i dejen og blandes rundt. Hæld i en smurt bradepande (28x41 cm ca) og bag i 20-25 minutter ved 190 grader i forvarmet ovn. Når kagen er afkølet kommes følgende glasur på. Glasur: 200 g smør/margarine 7 spsk kaffe 3 spsk kakao (ordentlig bage kvalitet) 100 g grov kokosmel 375 g flormelis Glasur ingredienserne varmes sammen i en gryde. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 21, 2016 Nem og lækker chokolade kage med glasur aka "den du ved nok kage": Kage: 4 æg 500 g sukker 3 3/4 dl mælk 450 g mel 4 tsk vaniljesukker 3 spsk kakao (sådan en rigtig bage en med smag) 4 tsk bagepulver 300 g smeltet smør eller margarine (afkølet) Pisk sukker og æg sammen. Sigt de tørre ingredienser sammen. Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og mælken i sukker/ægge massen. Til sidst hældes den afkølede smør/margarine i dejen og blandes rundt. Hæld i en smurt bradepande (28x41 cm ca) og bag i 20-25 minutter ved 190 grader i forvarmet ovn. Når kagen er afkølet kommes følgende glasur på. Glasur: 200 g smør/margarine 7 spsk kaffe 3 spsk kakao (ordentlig bage kvalitet) 100 g grov kokosmel 375 g flormelis Glasur ingredienserne varmes sammen i en gryde. Tak for opskrift søde. Men lige den kage er no go da det ofte er den jeg ender med at bage ;-) men min mor kommer idag med hendes gode opskrift på en bedstefar med skæg kage...den er altid et hit også ;-) Del dette indlæg Link to post Share on other sites