Besvaret February 16, 2016 Sød chilisovs Kylling sesamfrø Rød peber Soya Agurk Avocado Peanutsovs eller bare peanuts Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Ud over det Susanne skriver, bruger vi også gerne gulerødder, spirer, chilimayo. Nogle gange glasnudler. Synes især friske ruller er gode med panko paneret kylling eller hvid fisk. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Hvad ruller i dem rundt i? Dej eller andet? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Hvad ruller i dem rundt i? Dej eller andet? :)Du kan købe pakker med rundt risospir til formålet ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Du kan købe pakker med rundt risospir til formålet ;) Det lyder så lækkert :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Haha - risospir :D Rispapir, sgu da :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Som variation til kylling synes jeg det er lækkert med tiger rejer :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2016 Haha - risospir :D Rispapir, sgu da :P I knew ;) (eller jeg håbede at det var det -så jeg ikke skulle erkende hvor uvidende jeg er omkring mad :p) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 17, 2016 Vi bruger også lidt risnudler :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 17, 2016 Kylling i små bidder stegt med soyasovs på panden og drysses med sesam Tigerrejer stegt med sød chilicovs på panden og drysset med kokos :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 17, 2016 Tigerrejer/kylling (gerne rester fra en helstegt), spidskål, avokado, mango, agurk, gulerødder, forårsløg, peberfrugt, koriander/mynte/persille, dressing af ristet sesamolie, lime, chili :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 17, 2016 Stegt Andebryst eller oksebøf skåret i skiver, skiveskåret stegte portobellosvampe, lidt strimlet romainesalat, rødpeberfrugt i strimler, og så en dressing af smule olivenolie, en del soja soja, lidt østerssauce, lidt fishsauce, en masse lime, frisk ingefær, frisk chili, og en lillebitte smule jordnøddeolie. Del dette indlæg Link to post Share on other sites