MaleneB

Pølser i svøb på frost

3 indlæg i dette emne

Hej

Er der nogen der har erfaring med at lave pølser i svøb og så komme dem på frost?

Vi skal holde fødselsdag om en uge for min datter og jeg er nødt til at lave nogle af tingene i løbet af ugen...

Og vil I foreslå at lave dem helt færdige i ovnen og så fryse, eller måske kun halvt, eller kun komme bacon rundt om og så på frys så de bare skal i ovnen?

Tak :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg ville bare svøbe dem og stoppe i fryseren :)

Så de bare skal i ovnen :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ville bare svøbe dem og stoppe i fryseren :)

Så de bare skal i ovnen :)

:ditto

(Og nøj, hvor får jeg lyst til en fransk hotdog nu) :sandie

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER