Oprettet March 7, 2011 Uuuhhaa nu sidder jeg igen og krummer tæer over det program. Hvordan kan man tillade sig selv at servere gammel mad for kunderne og tage en bondegård for det med god samvittighed. Restauranten i dag er da heldigvis ikke en af de værste vi har set i det program. Er der andre end mig som kan blive forarget over den måde deltagerne ofte driver restaurant på? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 7, 2011 Nå ja... Og så hedder programmet jo kniven FOR struben ;-) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 7, 2011 Har kun set 2 min af det, det er vel slut nu..?? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 7, 2011 Jeg har også set det og ser ofte. Jeg synes tit jeg kan blive overrasket over hvordan det kører i køkkenet. Nogen gange kan man undre sig over at der ikke er nogen flere der bliver lukket af fødevarestyrelsen. Jeg synes det er skræmmende at der er nogen der kan være så blinde at de ikke selv kan se hvor dårlig mad de egentlig servere. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 7, 2011 jeg ser det også.. Synes det er så ulækkert... Jeg tænker også at der er sikkert flere restauranter som kører det på sådan en måde.. Det går virkelig ofte igennem mit hoved... FØJ Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 8, 2011 Jeg har ikke set programmet men kan sige jeg har arbejdet som tjener flere forskellige steder - og spiser meget sjældent ude i dag! Selv meget dyre og fine steder har steder hvor de springer over hvor gærdet er lavest. Eller det gjorde de dengang, før smileyordningerne. Håber at smileyordningerne har fået bugt med de værste steder. Af ting jeg har været ude for er: - vin fra glas bliver hældt tilbage på flasker som husets vin - buffetmad der ikke er spist (men taget på tallerknerne) lige kommer ud og vende i køkkenet, taget af tallerknerne og så lagt på fade til servering igen - isterningmaskiner der er SÅ klamme indvendig (tænk på gamle brusekabiner der ikke bliver gjort ordenligt rene - det der sorte 'slam' der kan samle sig i hjørnerne er overalt i sådan en isterningmaskine!) - mad der bliver tabt på gulvet, samlet op og børstet af og så er det fint igen (f.eks. en hel steg) - gammelt mad der lige får en tur i en friture i stedet for at blive smidt ud - kokke der er rygere men ikke vasker hænder efter de har røget men rører ved maden - kokke med klamt hår der står og drysser skæl ned i maden Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 8, 2011 Jeg har ikke set programmet men kan sige jeg har arbejdet som tjener flere forskellige steder - og spiser meget sjældent ude i dag! Selv meget dyre og fine steder har steder hvor de springer over hvor gærdet er lavest. Eller det gjorde de dengang, før smileyordningerne. Håber at smileyordningerne har fået bugt med de værste steder. Af ting jeg har været ude for er: - vin fra glas bliver hældt tilbage på flasker som husets vin - buffetmad der ikke er spist (men taget på tallerknerne) lige kommer ud og vende i køkkenet, taget af tallerknerne og så lagt på fade til servering igen - isterningmaskiner der er SÅ klamme indvendig (tænk på gamle brusekabiner der ikke bliver gjort ordenligt rene - det der sorte 'slam' der kan samle sig i hjørnerne er overalt i sådan en isterningmaskine!) - mad der bliver tabt på gulvet, samlet op og børstet af og så er det fint igen (f.eks. en hel steg) - gammelt mad der lige får en tur i en friture i stedet for at blive smidt ud - kokke der er rygere men ikke vasker hænder efter de har røget men rører ved maden - kokke med klamt hår der står og drysser skæl ned i maden EJ det var sku ikke så hyggeligt at læse her fra morgenstunden... FØJ FØJ FØJ... Det er sku da for klamt... men sådan er det jo nok mange steder, selvom der er smileyordning... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 8, 2011 Jeg har ikke set programmet men kan sige jeg har arbejdet som tjener flere forskellige steder - og spiser meget sjældent ude i dag! Selv meget dyre og fine steder har steder hvor de springer over hvor gærdet er lavest. Eller det gjorde de dengang, før smileyordningerne. Håber at smileyordningerne har fået bugt med de værste steder. Af ting jeg har været ude for er: - vin fra glas bliver hældt tilbage på flasker som husets vin - buffetmad der ikke er spist (men taget på tallerknerne) lige kommer ud og vende i køkkenet, taget af tallerknerne og så lagt på fade til servering igen - isterningmaskiner der er SÅ klamme indvendig (tænk på gamle brusekabiner der ikke bliver gjort ordenligt rene - det der sorte 'slam' der kan samle sig i hjørnerne er overalt i sådan en isterningmaskine!) - mad der bliver tabt på gulvet, samlet op og børstet af og så er det fint igen (f.eks. en hel steg) - gammelt mad der lige får en tur i en friture i stedet for at blive smidt ud - kokke der er rygere men ikke vasker hænder efter de har røget men rører ved maden - kokke med klamt hår der står og drysser skæl ned i maden Og så fik du lige kureret min lyst til at spise uden i langt tid.... ;) ad ad ad Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 8, 2011 Jeg har ikke set programmet men kan sige jeg har arbejdet som tjener flere forskellige steder - og spiser meget sjældent ude i dag! Selv meget dyre og fine steder har steder hvor de springer over hvor gærdet er lavest. Eller det gjorde de dengang, før smileyordningerne. Håber at smileyordningerne har fået bugt med de værste steder. Af ting jeg har været ude for er: - vin fra glas bliver hældt tilbage på flasker som husets vin - buffetmad der ikke er spist (men taget på tallerknerne) lige kommer ud og vende i køkkenet, taget af tallerknerne og så lagt på fade til servering igen - isterningmaskiner der er SÅ klamme indvendig (tænk på gamle brusekabiner der ikke bliver gjort ordenligt rene - det der sorte 'slam' der kan samle sig i hjørnerne er overalt i sådan en isterningmaskine!) - mad der bliver tabt på gulvet, samlet op og børstet af og så er det fint igen (f.eks. en hel steg) - gammelt mad der lige får en tur i en friture i stedet for at blive smidt ud - kokke der er rygere men ikke vasker hænder efter de har røget men rører ved maden - kokke med klamt hår der står og drysser skæl ned i maden :blink :puke :blink Del dette indlæg Link to post Share on other sites