Oprettet December 7, 2015 Vores fryser bugner af kylling : Kylling fileter Kylling bryst Kyllinge overlår Chickin' wings Bbq køller I kilovis!! Kylling er ikke liiiige det jeg har lyst til, men jeg er alligevel blevet lidt hooked på at få brugt det her i december . Så har i nogle lækre retter med kylling? Jeg overvejer lidt at skærer kylling filet ud meget småt og få lavet en lækker kødsovs til pasta -men smager det overhovedet godt? :D Kom glaad :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 7, 2015 Vi eeeeeeeelsker det vi herhjemme kalder "stærk kylling". Fileter skæres i strimler. Brunes! En dåse hakket tomat, en halv-hel dåse af det der stærke taco tomat sovs, lidt chili og salt og peber tilsættes. Steges(koges?) på panden under låg i en lille times tid, til sovsen tyknes. Spises med pasta! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 7, 2015 Bryster med smøreost(bestemmer selv smagen) og bacon omkring noget stærk vok med kyllinge strimler Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 7, 2015 Vi bruger ofte kylling skåret i små stykker til fx pasta sauce, gryderetter osv. Det smager skønt. Min favorit er kylling variant af boeuf stroganoff ( eller hvad det nu hedder ) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 7, 2015 Hvis det skal gå rigtig stærkt herhjemme laver vi kylling skåret i tern, brunes i en gryde, tilsættes en pastasovs (jeps den færdiglavede) lidt fløde, og en halv pose grøntsager fra frost (den med gulerod, blomkål og broccoli). Spises med pasta - smager skønt og tager ingen tid at lave. Er tit under tidspres som du nok kan høre. Ellers BBQ kylling i ovnen, med kartoffelbåde og bearnaise sovs og en lækker frisk salat til. Eller kylling med taco krydderi, med wraps, friske snittede grøntsager og salsa til :) Vi elsker kylling herhjemme, så vi spiser også tit hakket kylling i lasagnen, eller laver kyllinge kødboller med tilbehør. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Peanutkylling :) Både Arlas og Madbandittens/lchf (meget forskellige) er populære herhjemme :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Til tarteletfyld (bruger Arlas opskrift mener jeg) Chicken tikka masala Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Wok med masser af grønt i :) Burger med kylling Kylling i karry Tjek evt. den her side ud der er mange lækre opskrifter :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Hjemmelavede nuggets er også rigtig lækkert :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Kyllingelasagne med spinat Wok (brun kød og lynsteg grøntsager, tag det af panden og lav en sovs ud af en halv liter bouillon og krydderier efter lyst (jeg bruger chili, paprika og hvidløg) som du jævner forsigtigt. Vend kød og grøntsager op i igen og spis med ris). Fyldte kyllingefilet med bacon eller parmaskinke. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Hvor er i gode :loveshower Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Kyllingebryst fyldt med feta og persille og rullet ind i bacon Pastasalat med kylling og pesto En sandwich med kylling og karrydressing Kylling i karry (gerne med kokosmælk og grøntsager) Karrysuppe med kogt trevlet kylling Kyllingespyd (stort hit hos sønnike herhjemme) Garam Masala Kylling paneret i Flæskesvær (evt med knoldselleri-fritter og ærtemos) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2015 Kylling i salsa/fløde sovs: kyllingebryst i strimler, brunes og så en halv dut fløde (eller cremefine for at spare) og en halv dut salsa (eller tacosovs, gør det samme her), eller mere hvis mere stærkt. Serveres med pasta eller ris. Nom Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 27, 2015 Kylling paneret i Flæskesvær (evt med knoldselleri-fritter og ærtemos) Hvordan panerer man i flæskesvær? :chin: Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 27, 2015 Hvordan panerer man i flæskesvær? :chin: Ved at knuse flæskesværene (eller smide dem i løghakkeren - det gør vi) og så ellers panere ligesom hvis det havde været med rasp. Vi lader flæskesværene være lidt grove i det. Det smager godt og "junket" :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 28, 2015 Vi laver den her (som ikke har noget navn) Karry, ingefær og garam masala ristes af på panden, på med en klat smør og kylling i bidder. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes en dåse hakkede tomater og kokosmælk (det bliver bedst, hvis man stiller kokosmælken i køleskabet og kun bruger den faste del, og ikke væden) og en stor skefuld peanutbutter. Til sidst hakkes en håndfuld tørrede ferskner (i halve eller kvarte) og kommes i. Serveres med ris. Det er så lækkert! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 28, 2015 Vi laver den her (som ikke har noget navn) Karry, ingefær og garam masala ristes af på panden, på med en klat smør og kylling i bidder. Når kyllingen er gennemstegt tilsættes en dåse hakkede tomater og kokosmælk (det bliver bedst, hvis man stiller kokosmælken i køleskabet og kun bruger den faste del, og ikke væden) og en stor skefuld peanutbutter. Til sidst hakkes en håndfuld tørrede ferskner (i halve eller kvarte) og kommes i. Serveres med ris. Det er så lækkert! Det lyder lækkert :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites