Oprettet July 29, 2015 Er der nogen der har nogle gode fif til hvilke oste der er gode smelte oste eller hvor man kan få dem? Jeg finder tit amerikanske opskrifter hvor man skal bruge montery Jack cheese. Nogen der ved om man kan få det herhjemme? Jeg er aldrig selv stødt ind i det.. Og hvad kan man så bruge i stedet? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 29, 2015 M. Jack er mig bekendt en mild, blød ost. Jeg ville nok bruge en mild cheddar, gouda af komælk eller havarti. Det er i øvrigt ikke smelteoste. Smelteost er fx Buko reje- eller skinkeost. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 29, 2015 Flødehavarti er glimrende :d Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 29, 2015 M. Jack er mig bekendt en mild, blød ost. Jeg ville nok bruge en mild cheddar, gouda af komælk eller havarti. Det er i øvrigt ikke smelteoste. Smelteost er fx Buko reje- eller skinkeost. Tænk det vidste jeg ikke... Så lærte jeg noget nyt i dag. :) så skulle jeg nok hellere have kaldt tråden for "gode oste at smelte" :D Men tak, må prøve nogle af dem... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 29, 2015 Tænk det vidste jeg ikke... Så lærte jeg noget nyt i dag. :) så skulle jeg nok hellere have kaldt tråden for "gode oste at smelte" :D Men tak, må prøve nogle af dem... Ellers ost til gratinering :p Del dette indlæg Link to post Share on other sites