Oprettet February 19, 2011 Jeg ville egentlig gerne i gang med at fylde vores fryser lidt op, så vi har noget nem mad til når vi kommer hjem med lillemanden :) Men hvad egner sig godt til det?? Hvad laver i andre, når det skal i fryseren til senere brug?? Og gjorde i evt. andre ting mht. mad i starten? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 19, 2011 Sammenkogt, Millionbøf/kødsovs, Frikadeller, Hjemmelavet pizza, tærter, lasagne.... Der er masser af muligheder.... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 19, 2011 Vi laver mest gryderetter, lasagne og tærter til fryseren. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 23, 2011 Flere (andre) forslag? For nu vil jeg til at i gang med at lave fryseegnet mad. Hilsen en, der bliver mor senest om en 5 ugers tid - og er i gang med at renovere hus! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 23, 2011 Pølsehorn, pirogger, pizzasnegle Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 27, 2011 Jeg lavede dahl i går og frøs en kæmpe portion ned. Lækkert! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 27, 2011 Jeg lavede dahl i går og frøs en kæmpe portion ned. Lækkert! Opskrift? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 27, 2011 Gerne :) Denne er en sommerdahl, man kan jo bare bruge årstidens grønsager. Til 4 personer: 200 g rødløg 300 g tomater 300 g aubergine 250 g røde linser 1 spsk nigellafrø (også kaldet jomfru i det grønne) 1 tsk spidskommen lidt olie 2 fed hvidløg 2 spsk garam masala (eller karry) lidt cayennepeber lidt sukker 7 dl grønsagsbouillon 300 g sølvbede eller grov spinat salt lidt citronsaft Hak løg fint, skær tomater og aubergine i tern, skyl linserne. Rist nigellafrø og spidskommen i en tør gryde, til de dufter let, rør hele tiden. Hæld olie ved og steg løg, presset hvidløg, garam masala og cayennepeber i et par minuttet under omrøring ved middelhøj varme. Tilæst linser, aubergine, tomat og sukker. Hæld bouillon ved og kog i ca 25 min. Skær sølvbede/spinat i tynde stykker og kom dem i retten de sidste par minutter. Smag til med sukker, citron, salt og cayennepeber. Server med groft brød og yoghurtdip. God fornøjelse ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 18, 2011 Tillader mig lige at hive denne tråd frem igen ;) Jeg bliver jo (forhåbentlig) mor inden for de næste 5 uger. Så vi skal også så småt igang med at lave fryseretter. Er der flere gode forslag til retter, der er gode at fryse ned? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 18, 2011 * Boller i karry * Frikadeller af både svin, okse, lam og kylling * Boller/flute * Kødsovs og lasagne (de er nævnt, men det er altså virkelig noget af det nemmeste at have i fryseren, fordi det maks kræver man koger pasta og så er der mad!) * Kage - f.eks. muffins der er lige til at lune i mikroen når du trænger til en snack :whistling Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 19, 2011 Gryderetter, hjemmelavet pizza, lasagne, boller, pølsehorn Min kæreste lavede rigtig meget mad i begyndelsen. Det var dejlig! :loveshower Del dette indlæg Link to post Share on other sites