Besvaret December 30, 2014 Vi bliver min mand, Mie på 29 dage og mig ❤️ Vi springer forretten over. Der er bøf, pomfritter, bearnaisesovs, hvidløgsflute, stegte svampe pg salat. Til dessert noget is. Så er der kiddibul jordbær børnechampagne og kransekagekonfekt til dronningstale og midnat (hvis jeg er vågen). Min mand starter efter barsel på job imorgen og skal møde kl 23:30 så han er heldigvis med på sodavand og børnechampagne Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 30, 2014 Vi er tre vennepar med børn der mødes og har hver især noget med.. Vi står for hovedretten:Oksemørbrad, krydret med hvidløg og frisk timian, dertil pommes anna, salat af rosenkål og en lækker sauce.Forrret og dessert aner vi endnu ikke hvad er.. Så det er spændende! Men vil tro, at hovedretten omhandler Laks :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 30, 2014 Vi skal kun være os 3 og menuen står på racelette. Vi skal ikke have forret og dessert, vi plejer alligevel aldrig at kunne spise det Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 30, 2014 Vi skal kun være os 3 og menuen står på racelette. Vi skal ikke have forret og dessert, vi plejer alligevel aldrig at kunne spise det Hvad putter I på racletten? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 30, 2014 Hvad putter I på racletten? :) Vi har planer om: Marineret kyllingstrimler Små hakkebøf Kalvekød i tern Cocktailspølser Bacon Æggemasse Flute Kartofler, tror vi river dem, så det bliver små kartoffelpandekager Revet ost Peberfrugt Løg Vi skal have salat ved siden af. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 30, 2014 Hvad putter I på racletten? :) Nu skal vi ikke have raclette men elsker det. Vi har altid stegevenlige grøntsager fx: Peberfrugt Hvidløgsfed (det er bare enormt lækkert hvis de nærmest karamelliseres) Løg Champignon (stegt på "hovedet" og så med salt) Små broccoli buketter Cherry tomater Forårsløg Asparges Find selv på mere! Jeg har ikke prøvet aubergine men hvis det går på grill så hvorfor ikke raclette? Kød vil jeg foreslå: Svinemørbrad i små bøffer Oksekød i tern Små nuttede hakkebøffer Kyllingestrimler Pølser Bacon Derudover er en god Hvidløgssmør et must! Til at stege grøntsager i og til at komme på det varme kød som "sovs" Salt Peber Paprika Karry Oregano/bacilikum Andre lækre krydderier Æggemasse til omeletter i de små pander under racletten. Parmesan i flager Revet ost Sidst vi fik raclette hos nogle venner havde de salsa som dip og gourmet ketchup, men pesto kunne jeg også godt se muligheder i!!! Mmm... Får lyst til raclette nu!!! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 31, 2014 Vi skal have mad fra Cofoco med tilhørende vin menu: NYTÅRSMENUEN 2014 Krabberisotto med jomfruhummerbisque Risotto med plukket krabbekød, cremet jomfruhummerbouillon, syltede græskar, saltede, grønne græskarkerner, sprød bladselleri og dild. ~ Tournedos af oksemørbrad Hertil salmis sauce på 12-timers rødvinsbraiseret okse, Pommes Anna, selleripuré, stegt selleri, kastanjeflager, syltede løg, brøndkarse og aske på brændt porre. ~ Nordisk mandelkage med cremeux Mandelkage med marcipan, mørk chokoladecreme på 70% Sao Thomé, dulce de leche med Maldon salt, syrlig vaniljecreme, havtorn, rød skovsyre og kakaoristet nøddeknas. Serveret med italiensk bondebrød og økologisk smør AHMENAMMENAM! Siger jeg bare:) :ditto! :POg Anna skal prøve deres børnemenu med græskarsuppe, kyllingesticks med gnavegrønt og noget dessert jeg ikke kan huske hvad er, men kan hun ikke lide det, har vi is i fryseren. Og så har vi i øvrigt også bestilt en flaske Capirinha ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 31, 2014 Tak Anne og Majs for de gode forslag :tak Det lyder virkelig lækkert meget af det :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 31, 2014 Hvor skal i alle have noget lækkert mad. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 31, 2014 Forret: tunroulade Hovedret: glaseret hamburgerryg med flødekartofler og grøn salat. Nu afventer vi plads til dessert som er chokolade mousse. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 1, 2015 Vi fik bruschetta til nytårstalen Snegle til forret Bøf og bagekartoffel og tomatsalat til hovedret Vaniljeis til dessert Og så gik vi i seng og sov det nye år ind, så vi har kransekage til i dag. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 1, 2015 Vi fik jomfruhummere og kammuslinger til forret med lidt salat og brød til. Til hovedret fik vi mørbrad i fad med gulerødder, spidskål og løg, selleri puré og en bagt kartoffel. Til dessert en vanilie creme (aner ikke helt hvad det var, men det var ikke lige mig :D ) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 1, 2015 Vi fik super lækker 4-retters menu fra gastronomiet :sandie Menuen bestod af: Forret: Jomfruhummerbisque serveret med letbagt torsk, pink grape, gulerodspuré,dildolie samt crudité af gulerod Mellemret: Æblerøget laks serveret med komprimeret agurk, sprøde hvedekerner,rødbedesyltet sago og sennepscreme Hovedret: Tournedos af oksemørbrad serveret med langtidsbraiseret kalv, rødvinssauce,grillede skalotteløg, ribs og ristede kartofler Dessert: Mørk chokolade ganache serveret med havtornpuré, vanilleskyr, crumblesamt knas på hvid chokolade og kørvel David fik en børnemenu, som passede til vores og spiste de tre første retter og var lagt i seng inden desserten. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 1, 2015 Vi var seks voksne. Til forret fik vi bruchetta med henholdsvis tomat og rejer/avokado. Til hovedret fik vi oksemørbrad, pandestegte kartofler, rødvinssauce, salat af krølsalat, tørrede tranbær, granatæble, ristede solsikkekerne og græskarkerner og vinaigrette til at hælde over. Til dessert var der hindbærmousse og chokolademousse med nøddestang til (ligesom nøddekurv, bare i stangform). Klokken 12 var der kransekage. Det var lækkert! Del dette indlæg Link to post Share on other sites