Oprettet September 25, 2014 Er der nogle af jer der er ferm til tilberedning af sådan en fætter? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 25, 2014 Jeg spørger lige manden når han kommer hjem fra indkøbstur :p Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 25, 2014 Jeg spørger lige manden når han kommer hjem fra indkøbstur :p Overvejer at skære det i småkød og lave noget halløj til kartoffelmos! ;) men vil gerne have opskrift alligevel :p Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 25, 2014 Ops glemte helt at vende tilbage, da jeg kom til at bage boller sammen med Ida. Manden sagde at han ville lade det stå i ovnen i en 4 timer ved 50grader. Til det har en kernetemperatur på 54grader og så lade det trække en halv til en time. Før servering. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Ops glemte helt at vende tilbage, da jeg kom til at bage boller sammen med Ida. Manden sagde at han ville lade det stå i ovnen i en 4 timer ved 50grader. Til det har en kernetemperatur på 54grader og så lade det trække en halv til en time. Før servering. Kun ved 50 grader??? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Ville nok benytte en af disse opskrifter: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=31909&sognavn=Oksebryst http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=18623&sogingrediens=Oksebryst (uden yuca og triguisar, med mindre man lige ved hvad det er ;) ) Ellers ville jeg sprænge den (med salt) og servere den til en oksesuppe :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Ville nok benytte en af disse opskrifter: http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=31909&sognavn=Oksebryst http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=18623&sogingrediens=Oksebryst (uden yuca og triguisar, med mindre man lige ved hvad det er ;) ) Ellers ville jeg sprænge den (med salt) og servere den til en oksesuppe :) Tak, det vil jeg lige lure på ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Kun ved 50 grader???Ja kun ved 50grader siger han. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Ja kun ved 50grader siger han. Den ved jeg ikke helt om jeg er med på..... sys kødet får en meget sær konsistens ved tilberedning ved SÅ lav temp. (Min svigermor gør det af og til) hvordan kan man i grunden "stege " på 50 grader... og kernetemperaturen skal være 54 grader??? det forstår jeg vist ikke lige. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Den ved jeg ikke helt om jeg er med på..... sys kødet får en meget sær konsistens ved tilberedning ved SÅ lav temp. (Min svigermor gør det af og til) hvordan kan man i grunden "stege " på 50 grader... og kernetemperaturen skal være 54 grader??? det forstår jeg vist ikke lige. Det er noget med længden der steger og sådan noget siger han herhjemme. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 26, 2014 Det er noget med længden der steger og sådan noget siger han herhjemme. Okay... i min verden kan det jo ikke lade sig gøre :p Del dette indlæg Link to post Share on other sites