Oprettet April 13, 2014 Det er da ikke det samme, er det? Jeg har fået sat en opskrift på madplanen, hvor der står "miso-paste" i og jeg forestillede mig, at det var sådan noget tykt cremet noget a la karry pasta. Men Føtex havde ikke noget og i Salling blev jeg foreslået "miso suppe" som var sådan noget pulveragtigt noget, der skulle røres op i vand - hvilket ikke fristede mig ret meget :blush Er det ikke godt nok sådan noget creme-halløj? Eller hvad? Og er der nogen, der vil anbefale et sted at købe det? Helst en butik, ellers en pålidelig webshop, helst med fri og hurtig fragt (ja, nu er jeg krævende, I know :blush) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 13, 2014 Jeg er på fra mobilen, men Google finder det nemt bla hos helsebixen.dk. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 13, 2014 Jeg er på fra mobilen, men Google finder det nemt bla hos helsebixen.dk. Arh ja og de har endda hurtigt gratis fragt :super Er der nogen, der kan guide mig i forskellen på miso typerne? Genmai? Hatcho? Det siger mig ikke en fis :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 14, 2014 Æh, genmai er der tilsat ris. Hatcho sojabønner. Som jeg kan læse mig frem til det.. prøv den du synes lyder mest tiltalende eller ring måske og hør helsebixen hvad de anbefaler :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites