Besvaret February 21, 2014 Ja, rigtig smør. Jeg køber dog altid en økologisk variant. okay! :) Det skal jeg også ha fat i så! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Mht kokosolie, kan man med fordel tjekke om den også smager af kokos. Morgenæg eller hakkebøf med kokossmag er ret alternativt ;) Hvad er det for et mærke i Kvickly? Urtekram :) Haha og godt tip :D Min tanke var nu at bruge det i yoghurt og til måske en dag at lave bounty og så må det jo gerne smage af kokos :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Jeg steger i øvrigt i smør (rigtig smør men billig og ikke øko - endnu) Men har planer om at skulle have kokosolie til stegning med tiden også. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Øh, er det.bare ,mig der synes dette er blevet en small talk tråd? Der er i hvert fald ikke mange opskrifter i mellem alle besvarelserne ;) Ikke at jeg har et problem med det, men jeg tænker ikke det var trådstarters hensigt med tråden? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Der er øko smør på bud i Føtex til 15 (rigtig smør ;) ). Vi steger i smør eller kokosolie (urtekrams). Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Øh, er det.bare ,mig der synes dette er blevet en small talk tråd? Der er i hvert fald ikke mange opskrifter i mellem alle besvarelserne ;) Ikke at jeg har et problem med det, men jeg tænker ikke det var trådstarters hensigt med tråden? Du har ret. Jeg har bare ikke noget at bidrage med, for alt hvad jeg laver (efter opskrift) er fra madbanditten :blush Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Du har ret. Jeg har bare ikke noget at bidrage med, for alt hvad jeg laver (efter opskrift) er fra madbanditten :blush Det har jeg heller ikke - eller rettere sagt så gider jeg ikke skrive opskrifter ind nu når blogland og fb bugner med dem. Men det skal jo ikke gå id over denne tråd ;) Jeg tænkte bare, at nu når der rent faktisk er en small talk tråd, så var der ret meget af ovenstående der mest rimte på den... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 21, 2014 Det har jeg heller ikke - eller rettere sagt så gider jeg ikke skrive opskrifter ind nu når blogland og fb bugner med dem. Men det skal jo ikke gå id over denne tråd ;) Jeg tænkte bare, at nu når der rent faktisk er en small talk tråd, så var der ret meget af ovenstående der mest rimte på den... Det er en god pointe (indsæt back-to-topic-smiley-som-jeg-har-glemt-koden-på ;)) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 23, 2014 Jeg har en "Maja special" som måske nok kan gå ind under LCHF hvis man erstatter pasta med squash tilfører mere bacon og mere flødeost, evt med ekstra fløde som væde, i stedet for ekstra vand. Jeg kalder det bacon snask deluxe Min opskrift er lidt på slum men sådan ca: 1-2 pakke bacon tern En tsk chili flager 2 peberfrugter i forskellige farvet En halv bakke champignon 3 revne gulerødder 1 løg Hvidløg efter smag (vi bruger 4 fed presset) 5-10 cherry tomater 1-2 dåser hakkede tomater En boulion terning eller god fon Fløde ost (philadelphia eller lign, gerne med smag) Evt karrypasta Bacon steges sammen med chili, løg og pressede hvidløg, resten af grøntsagerne svitses, derefter kommes boulion, fløde ost, hakkede tomater, karrypasta og måske lidt vand i. Koges op og simrer lidt. Smages til med salt og peber. Serveres normalt med pasta. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 28, 2014 Dagens ret: Ovnbagt laks og røde peberfrugter med porre/champignon/blomkål/squash/grønne bønner/ingefær/kokosmælk/flødeost/parmesan-rod-sammen-på-pande. Det er et virkelig godt tilbehør og kan jo gå til det meste. Og så mættede det på den helt rigtige måde :) (at jeg så fik overbagt laksen er en anden sag - havde jeg ikke gjort det, havde det været et perfekt måltid!) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret April 10, 2014 Hey piger! Jeg vil lige slå et slag for de nemmeste pandekager ever! 60g philidelphia 2 æg Det piskes godt sammen eller blendes og steges i MASSER af smør!! De smager super godt med sukrin og bær på men også med grønt i :yay Nåede ikke tage et billede - da den røg hurtigt væk ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 4, 2014 Jeg kan virkelig anbefale det her foccaciabrød til sandwich http://www.madbanditten.dk/2013/08/23/laekreste-lchf-focacciabrod-ogsa-til-madpakken/ Fik det idag med kylling, bacon, hvidløgsmayo og rød peber. Mmmmmmm :sandie Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Har vildt meget lyst til flødekartofler. Mon man kunne lave en lchf-udgave med fx squash i skiver? Nogen der har prøvet det eller har forslag? :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Jeg mener nogle har gjort det med kinaradisser Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Jeg mener nogle har gjort det med kinaradisserJep, det har vi. Det fungerer fint :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Vi har gjort det med knoldselleri - det er ganske godt. Men det er jo selvfølgelig ikke ovenjordsgrøntsager :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Jeg mener nogle har gjort det med kinaradisser Jep, det har vi. Det fungerer fint :) Ja det fik jeg så læst mig frem til på nettet. Desværre ikke lige noget de havde i den lokale Netto, men nu prøver jeg med knoldselleri i stedet for :) Vi har gjort det med knoldselleri - det er ganske godt. Men det er jo selvfølgelig ikke ovenjordsgrøntsager :P Det skal jeg så prøve i aften :) Nej, men så striks er jeg ikke ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 Det skal jeg så prøve i aften :) Nej, men så striks er jeg ikke ;) God fornøjelse :super :sandie Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 8, 2014 God fornøjelse :super :sandie Tak ^_^ Det smagte virkelig godt. Synes ellers at knoldselleri har en lidt skarp lugt, men de smagte rimelig neutralt og gjorde det godt ud for kartofler :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 9, 2014 Tak ^_^ Det smagte virkelig godt. Synes ellers at knoldselleri har en lidt skarp lugt, men de smagte rimelig neutralt og gjorde det godt ud for kartofler :) Jeg er nemlig heller ikke super fan af knoldselleri, men hvis smagen kan skjules i fløde eller anden sovs, så går det :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites