Oprettet February 16, 2014 Midt i min iver for at fylde fryseren med lækre brød og kager inden lillepigen melder sin ankomst, så har jeg fået købt usaltet smør i stedet for alm. smør. Kan man bare tilsætte lidt extra salt til opskriften eller er det ikke nogen god idé? Er der ellers nogen der ligger inde med opskrifter hvor man skal bruge usaltet smør, for bruges skal det Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2014 Midt i min iver for at fylde fryseren med lækre brød og kager inden lillepigen melder sin ankomst, så har jeg fået købt usaltet smør i stedet for alm. smør. Kan man bare tilsætte lidt extra salt til opskriften eller er det ikke nogen god idé? Er der ellers nogen der ligger inde med opskrifter hvor man skal bruge usaltet smør, for bruges skal det Ved ikke med det første men en kage, der altid falder i god jord her er:250 g sukker 250g smør Piskes godt sammen 4 æg tilsættes, piskes godt i mellem hver enkelt 2 spsk vaniliepulver tilsættes 250 g mel tilsættes Bages i en time ved 180℃ alm ovn. Det er også lækkert, hvis du putter små chokoladestykker i :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 16, 2014 Jeg tænker også bagværk! Bag noget brød til fryseren, så kan du evt komme lidt salt i dejen. Kage er også altid et hit, der kommer jo barselsbesøg. Jeg lavede cup cakes og kom i poser med 6-8 stk i hver så var der lige til barselsbesøg. Tog dem op om morgenen og stillede til optøning på en tallerken så var de klar om eftermiddagen. Ellers kan man stege i det! Del dette indlæg Link to post Share on other sites