Oprettet November 20, 2013 Nogle der ved om det er farligt at spise kolde rester? Har spist en kold hakkebøf fra dagen før og bliver i tvivl om det var dumt. For man siger jo det er vigtigt at gennemvarme rester grundigt. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret November 20, 2013 Hvis tingene har været gennemvarmet før de blev kølet ned kan jeg ikke se det farlige i det. Selvfølgelig skal de ikke have ligget 2 uger i køleskabet, men at det skulle være farligt at spise kolde rester har jeg aldrig hørt. Til gengæld er der nogle fødevarer som ikke kan tåle at blive genvarmet, så jeg tror det er der faren ligger. Du ville jo heller ikke gennemvarme en ostemad ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret November 20, 2013 Jeg vil heller ikke mene at det er et prroblem, jeg bruger ofte rester som pålæg på madpakken. Jeg tror genopvarmnings anbefalingerne gælder mere hvis resten enten har været frossent, eller hvis det har været uden for køleskabet i en kortere eller længere periode. Så jeg ville ikke bekymre mig Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret November 20, 2013 Det kan sagtens være "farligt" at spise rester hvis de ikke har været afkølet hurtigt nok og så efterfølgende ikke bliver genopvarmet.. men hvis bare den er afkølet hurtigt nok så er der ikke noget problem :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites