Oprettet January 24, 2011 Jeg faldt lige over denne side om mad-spild. Den er fuld af gode opskrifter på genbrug af mad og tænkte at jeg nok ikke er den eneste der skal spare meget, så I andre også kan have glæde af siden :) Siden om madspild Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 det er en rigtig god side, de er også at finde pa facebook.... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 det er en rigtig god side, de er også at finde pa facebook.... ja det så jeg lige :) Er ved at lave hendes reje-deller nu :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Det ser ud til at være en god side, tak for tippet :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 reje deller? du må lige komme med en opdatering når du har smagt på'em Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 reje deller? du må lige komme med en opdatering når du har smagt på'em de smager rigtig godt :) Jeg har så brugt 250 gram rejer istedet :) Alexander er vild med dem Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Jeg kender godt siden, og den er nemlig rigtig god. Vi smider meget mad ud, så er godt, at der kommer fokus på, hvordan vi begrænser det. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Jeg kender godt siden, og den er nemlig rigtig god. Vi smider meget mad ud, så er godt, at der kommer fokus på, hvordan vi begrænser det. Ja det gør vi også. Alt for meget. Og jeg har altid sagt at jeg i hvertilfælde ikke ville spise rester. Men nu kommer jeg på SU og så kan jeg jo blive nødt til det :) Og så tænkte jeg at jeg da kan se om ikke jeg kan gå i den anden grøft og begynde at være "klog" og spise mere fornuftigt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Ja det gør vi også. Alt for meget. Og jeg har altid sagt at jeg i hvertilfælde ikke ville spise rester. Men nu kommer jeg på SU og så kan jeg jo blive nødt til det :) Og så tænkte jeg at jeg da kan se om ikke jeg kan gå i den anden grøft og begynde at være "klog" og spise mere fornuftigt :) Det lyder som en god ide. Jeg elsker restemad, fordi det smager af mere. Man skal bare lige vide, hvad man kan bruge nogle af "delene" til. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Det lyder som en god ide. Jeg elsker restemad, fordi det smager af mere. Man skal bare lige vide, hvad man kan bruge nogle af "delene" til. ja det er rigtigt det gør det. Der er også nogen ting jeg bedre kan lide når de har stået lidt. F.eks. supper Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Tak for tippet om hjemmesiden... Men bliver nok aldrig rigtig god til det - da jeg ikke kan fordrage genopvarmet kød.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Tak for tippet om hjemmesiden... Men bliver nok aldrig rigtig god til det - da jeg ikke kan fordrage genopvarmet kød.. Nej det er jo det. Jeg har også svært ved det. Men f.eks. kartofler kan genbruges til mere end brasede Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Jeg har ikke noget imod genopvarmet kød. Det kan dog nogle gange være en smule tørt - det skal ikke være nogen hemmelighed. Til gengæld eeeeelsker jeg stegte ris. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Jeg har ikke noget imod genopvarmet kød. Det kan dog nogle gange være en smule tørt - det skal ikke være nogen hemmelighed. Til gengæld eeeeelsker jeg stegte ris. ja de smager godt og godt du lige nævnte det. For vi fik ris til aftensmaden og dem smed jeg ikke ud :) Så kan jeg bruge dem sammen med et eller andet i morgen :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 ja de smager godt og godt du lige nævnte det. For vi fik ris til aftensmaden og dem smed jeg ikke ud :) Så kan jeg bruge dem sammen med et eller andet i morgen :) Jeg synes, det smager godt, hvis man krydrer dem med karry. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Jeg synes, det smager godt, hvis man krydrer dem med karry. ja. jeg kan bruge dem i karry suppe med kylling :) :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Ris kan også bruges i en gang frikadeller som fyld Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Ris kan også bruges i en gang frikadeller som fyld Ov ja! Jeg har også brugt det i farsbrød, som i øvrigt kan indeholde andre gode rester. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 Ov ja! Jeg har også brugt det i farsbrød, som i øvrigt kan indeholde andre gode rester. ja det lyder også godt. Jeg skal passe på ikke at stoppe dem i frikadeller, da sønnemanden er så træt af mine ris-klat-kager og det må helst ikke minde om :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 24, 2011 de smager rigtig godt :) Jeg har så brugt 250 gram rejer istedet :) Alexander er vild med dem thanks de må prøves,,, Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 25, 2011 SUPER god side - tak for det :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites