Susanne79

Kan I huske 11/9 2001???

31 indlæg i dette emne

Jeg sad også og ventede på Beverly Hills som dig Susanne ;)

:ditto :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hold da op en beretning, Justme... Vildt at du har været tæt på.... Puha...

Jeg var på arbejde og havde pause, går forbi radio/tv (Arbejde i en butik), så at der var mange kunder omkring tv´et og det irriterende mig rigtig meget, indtil jeg fandt ud af hvad det var de så. Jeg var også i chok og så på tv´et, flyet ramte tvillinge tårnene...

Da jeg kom hjem, var jeg foran tv resten af dagen....

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg var 11 år og jeg passede min lillesøster som var 4 måneder på det tidspunkt. Min mor havde været ude at handle og kom ind lige som de annoncerede det i nyhederne.

Både min mor og jeg var totalt lamslået og vi var så overrasket og forfærdet. Min mormors xkæreste Dingu havde familie i NY og ja... vi kunne hverken få fat på ham eller hans søster og de har aldrig kontaktet os igen, så...

Men i dag er det ikke en terrordag for mig. Jeg sender gode energier til de ramte og efterladte, men denne dag er for fremtiden forbeholdt min datter.

Det er en god dag og en glædelig begivenhed. Jeg blev ærlig talt lidt harm, da jeg så min stedfar kun snakke om 11/9 / 9/11 istedet for at hylde hans barnebarn.

Jeg kan forstå at det er en stor ting der fylder verden over og det respekterer jeg. Jeg vil bare ikke frygte og tildele min opmærksomhed til det længere, da terroristerne ikke fortjener dette og fordi min datter ikke fortjener dette.

Jeg bliver lidt ked af det, hvis det stadig fylder så meget for mine nærmeste og min datters nærmeste, at hendes dag bliver skubbet til side.

Derfor ser vi ikke nyhederne for denne dag, for i vores hjem er det Malivas dag og intet andet. :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg sad også og ventede på Beverly Hills som dig Susanne ;)

Det samme her :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Bare sådan lige for at fortælle, hvad der ellers er sket af historiske ting d. 11 september:

1297 Wallis vinder over den engelske hær, hvilket fører til større kamp mod england

1926 - Mislykket attentat på Benito Mussolini

1928 - Aarhus Universitet (dengang Det jydske Universitet) åbnes.

1940 - Winston Churchill forbereder det engelske folk på tysk invasion.

1941 - Konstruktionen af Pentagon-bygningen sættes i gang.

1943 - Tyskerne indtager Rom.

1973 - Ved et blodigt militærkup i Chile tager general Augusto Pinochet magten. Den folkevalgte socialistiske præsident Salvador Allende blev myrdet. Tusinder af chilenere blev siden sat i fængsel, og mange forsvandt sporløst

2011 Maliva blev født

Og jeg har kun taget et meget lille udpluk af, hvad der skete på denne dato på forskelllige årstal

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Altså, jeg er vokset op i en sær familie! Vi havde nemlig ikke noget TV, så jeg kom hjem fra skole (gik i 2.g) og tændte radioen og bed til at starte med ikke mærke i noget specielt, jeg tussede bare rundt og fandt en bog frem som altid. Efter er kvarters tid eller der omkring, havde jeg dog hørt en masse snak om det der World Trade Center og nogle fly der vist bar fløjet ind i et tårn. Først troede jeg bare at piloten var en idiot, men da så et fly fløj ind i tårn nummer to, ringede jeg til min far og spurgte hvad det der WTC var for noget, for der var altså nogle fly der var fløjet ind i dem. Han blev helt stille (ikke noget særsyn når vi taler om min far, så bed stadig ikke mærke i HVOR alvorligt det var), og sagde så at han snart kom hjem.

Hvornår det sev ind hvad der egentlig var tale om kan jeg ikke rigtig huske, men vi spiste hos nogle andre den aften (kan ikke engang huske hvem.. :blink), og havde fjernsynet kørende, så det var nok der omkring.

For mig var det ikke nogen livsændrende begivenhed, jeg havde kort forinden mistet min mor og kan faktisk primært huske at jeg tænkte det var den første store begivenhed hun gik glip af..

Jeg synes egentlig også det er synd at datoen har gået den betydning det har i det meste af verden, som Mette skriver, så giver det vel terroristerne en lille sejr. Jeg synes snarere at man skal hylde menneskers liv fremfor at huske deres død.

Og så lige til sidst JustMe, du fortjener 1000 kram for det du og dine nære gennemgik den dag. Det er en ganske anden sag, selvfølgelig har det sat dybe spor i dig. 500 x :kram og 500 x :kram2 ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER