Besvaret October 1, 2013 Uhh! Hvor ville jeg bare gerne turde at springe med på vognen..., men kommer sådan til at savne mit rugbrød! Og slik!!! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Uhh! Hvor ville jeg bare gerne turde at springe med på vognen..., men kommer sådan til at savne mit rugbrød! Og slik!!! Jeg spiser altså ind imellem 1/2 skive rugbrød. Det varierer hvor meget kulhydrat man fungerer bedst på og hvor meget man kan spise uden at få kulhydrattrang. Jeg fungerer bedst med 50-100g kulhydrat om dagen og det kan f.eks godt bære lidt rugbrød. Slik savner jeg ikke længere. Vi har lavet LCHF-snacks og det fungerer fremragende :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Jeg spiser altså ind imellem 1/2 skive rugbrød. Det varierer hvor meget kulhydrat man fungerer bedst på og hvor meget man kan spise uden at få kulhydrattrang. Jeg fungerer bedst med 50-100g kulhydrat om dagen og det kan f.eks godt bære lidt rugbrød. Slik savner jeg ikke længere. Vi har lavet LCHF-snacks og det fungerer fremragende :) godt så! :Dså må jeg jo prøve at forhøre manden min, om det er noget han vil med på! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Hvilke ting er gode at have hjemme, inden man går i gang? tænker specialprodukter.... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Pudsigt du spørger lige i dag! Der er taget en portion pastaplader op af fryseren, som jeg skal prøve at køre gennem pastapaskinen i dag og lave til pasta/pesto med kylling. Status følger i aften ;) Hvordan smagte det forresten :) ? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Jeg må nok indrømme, at jeg er hoppet lidt af vognen igen. C er ikke vildt begejstret, og det er for meget arbejde at lave mad til 2. Jeg kan ellers mærke, at det er den rigtige måde for mig at spise, så kompromiset er, at jeg et par gange om ugen laver LCHF mad til hele familien, og så må jeg leve med pasta og kartofler engang imellem. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Jeg har spist rugbrød denne weekend! Lagkagehuset har et kernebrød der er 90 % kerner, så det har vi købt. Det smager så helt utroligt godt og jeg reagerer ikke på det, så det må jeg godt spise i weekenden :) I går lavede vi burgere med grøntsagsbrød og bearnaisemayo og slap nu AF, det var godt! :o Jeg lavede den også i søndags. Dog brugte jeg aioli i stedet for bernaisemayo, og så spiste jeg bønnefritter til. De er virkelig også gode :mam . Min søn er helt tosset med de der grøntsagspandekager. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Har du puttet lidt mandelmel i dine oopsies? Det gør en verden til forskel! Og så plejer jeg også at droppe saltet, så de kan spises med ost eller smør og Nutella ;) Ostepandekagerne har jeg ikke prøvet. Ha du prøvet proteinpandekagerne med hytteost? De er rigtig gode og smager vitterligt bare af pandekager :) Du har så mange gode fif, Susanne :) ! Det vil jeg prøve, for jeg er heller ikke ubetinget imponeret over oopsies. Ostepandekagerne synes jeg til gengæld er gode. Madpandekagerne fra Janes bog (dem med asiatisk) fyld er også gode både med det asiatiske fyld eller fx som tortillas med mexicansk fyld. LCHF er skønt - omend lidt krævende i forhold til at man skal bruge en del mere tid i køkkenet. Er dog efterhånden blevet bedre til at bage til lager i weekenderne. Det værste er når man er ude og menuen står på noget, hvor det er svært at vælge kulhydrat fra. Kunne være fedt hvis vi kunne få lidt gang i tråden her igen og udveksle gode opskrifter og ideer :) . Jeg kan bidrage med den lækreste opskrift på spidskålssalat. Det er bare hakket spidskål med en masse fintrevet parmesanost, olivenolie, hvidløg og timian. Det smager himmelsk :P Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Hvilke ting er gode at have hjemme, inden man går i gang? tænker specialprodukter.... Husk (altså de der loppefrøskaller) bruges i mange opskrifter og kokosolie. Ellers synes jeg faktisk ikke jeg bruger så meget man ikke kan få i et almindeligt supermarked. Det er mest når man vil lave nogle af de der snack-lækkerier. Så skal du nok omkring en helsekost og købe sukrin, kokossukker, mandelmel osv., men det har jeg endnu ikke gjort. Resten er meget basalt. Smør, æg, olier, nødder, mayonaise osv. Man kan også købe Husk og kokosolie i Føtex og nogle Rema1000-butikker. Specialvarerne til lækkerierne kan også købes online. Du kan jo altid starte med at prøve det af i en uge eller to og se om det er noget for dig :-) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Har du puttet lidt mandelmel i dine oopsies? Det gør en verden til forskel! Og så plejer jeg også at droppe saltet, så de kan spises med ost eller smør og Nutella ;) Ostepandekagerne har jeg ikke prøvet. Ha du prøvet proteinpandekagerne med hytteost? De er rigtig gode og smager vitterligt bare af pandekager :) Nej det har jeg ikk prøvet. Men ka være det ska prøves. Proteinpandekagerne har jeg heller ikk prøvet. Jeg havde følelsen af at det blev for vammelt i min mund, da jeg spiste ostepandekagerne. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Husk (altså de der loppefrøskaller) bruges i mange opskrifter og kokosolie. Ellers synes jeg faktisk ikke jeg bruger så meget man ikke kan få i et almindeligt supermarked. Det er mest når man vil lave nogle af de der snack-lækkerier. Så skal du nok omkring en helsekost og købe sukrin, kokossukker, mandelmel osv., men det har jeg endnu ikke gjort. Resten er meget basalt. Smør, æg, olier, nødder, mayonaise osv. Man kan også købe Husk og kokosolie i Føtex og nogle Rema1000-butikker. Specialvarerne til lækkerierne kan også købes online. Du kan jo altid starte med at prøve det af i en uge eller to og se om det er noget for dig :-) super! Det er jo ikke meget, der skal til så, åbenbart! :)jeg er med, tror jeg! Spørgsmålet er bare, om min mand er :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 1, 2013 Har lige lidt flere spørgsmål! . er det en dyr måde at leve på, i forhold til alm? hvordan gør man i forhold til Luna på 1år? hvor lang tid bruger i ca. På madlavning, morgen, middag, aften? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Har lige lidt flere spørgsmål! . er det en dyr måde at leve på, i forhold til alm? hvordan gør man i forhold til Luna på 1år? hvor lang tid bruger i ca. På madlavning, morgen, middag, aften? Jeg kan da svare på hvordan det var hos os. :) Vi brugte betydeligt flere penge på mad! Er du vimmer mand! Det koster altså, når smør og fløde fx skal være øko. VI brugte desuden også en del penge på specialvarer. Nogen har ikke brug for specialvarerne, men det havde vi, for bl.a. at kunne lave brøderstatninger. Vi brugte klart MEGET mere tid på mad, både morgen, middag og aften. Vi lavede som nævnt brøderstatninger, og det tager også tid at man pludselig ikke bare kan købe det. Der er generelt meget man laver, som man før ikke havde så meget arbejde omkring. Fx. ris/blomkålsris, færdige lasagneplaner/LCHF-plader osv. osv. Men igen, det er rigtig ofte de der erstatninger for den gamle kost, som tager ekstra tid. Men for mig duer LCHF ikke uden blomkålsris. squashpasta, LCHF-lasagneplader, brøderstatninger mv. Og så bruger man jo generelt ikke forarbejdet mad. Så hvor jeg før hen i en doven vending kunne finde på at købe en færdig bechmelsauce til lasagne, så skal man med LCHF lave den selv. Det kan virkelig som småting, men i lægden løber det op. Og alt ovenstående har gjort at vi har droppet LCHF igen, og det er på trods af at min krop havde det meget bedre - ingen luft i maven og mavekneb bl.a. Men jeg havde gang på gang lyst til at sætte mig på gulvet og tude, for der var bare SÅ meget at nå. Det ville klart være køkkengulvet, jeg skulle sætte mig på, for jeg var sgu i det køkken hele tiden. Det er ikke fordi jeg vil afskrække. Men det er virkeligheden, som den var hos os. Håber det er nemmere for andre. Nu er planen så at vi vil finde en mellem vej, som nok hedder "lower carb - higher fat". Så må vi se hvordan det går. Men jeg tror fuldt og fast på at LCHF er en umådelig sund måde at leve på, og jeg håber sådan at vi kan gøre det bare i en eller anden grad. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Jeg kan da svare på hvordan det var hos os. :) Vi brugte betydeligt flere penge på mad! Er du vimmer mand! Det koster altså, når smør og fløde fx skal være øko. VI brugte desuden også en del penge på specialvarer. Nogen har ikke brug for specialvarerne, men det havde vi, for bl.a. at kunne lave brøderstatninger. Vi brugte klart MEGET mere tid på mad, både morgen, middag og aften. Vi lavede som nævnt brøderstatninger, og det tager også tid at man pludselig ikke bare kan købe det. Der er generelt meget man laver, som man før ikke havde så meget arbejde omkring. Fx. ris/blomkålsris, færdige lasagneplaner/LCHF-plader osv. osv. Men igen, det er rigtig ofte de der erstatninger for den gamle kost, som tager ekstra tid. Men for mig duer LCHF ikke uden blomkålsris. squashpasta, LCHF-lasagneplader, brøderstatninger mv. Og så bruger man jo generelt ikke forarbejdet mad. Så hvor jeg før hen i en doven vending kunne finde på at købe en færdig bechmelsauce til lasagne, så skal man med LCHF lave den selv. Det kan virkelig som småting, men i lægden løber det op. Og alt ovenstående har gjort at vi har droppet LCHF igen, og det er på trods af at min krop havde det meget bedre - ingen luft i maven og mavekneb bl.a. Men jeg havde gang på gang lyst til at sætte mig på gulvet og tude, for der var bare SÅ meget at nå. Det ville klart være køkkengulvet, jeg skulle sætte mig på, for jeg var sgu i det køkken hele tiden. Det er ikke fordi jeg vil afskrække. Men det er virkeligheden, som den var hos os. Håber det er nemmere for andre. Nu er planen så at vi vil finde en mellem vej, som nok hedder "lower carb - higher fat". Så må vi se hvordan det går. Men jeg tror fuldt og fast på at LCHF er en umådelig sund måde at leve på, og jeg håber sådan at vi kan gøre det bare i en eller anden grad. :) sjovt! - jeg havde lidt på fornemmelsen at det nok var/er sådan.... PT. Så er jeg jo hjemme med Luna, så der ville det nok kunne gå, med tiden i køkkenet.men vi har pt. Nu +/- 800kr at leve for i ugen, og det beløb kan ikke hæves ret meget! SKAL det være øko? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Fik manden til at smage de der oopies og han sagde at de var alt for saltede. Så det er sikkert derfor at jeg ikke synes de smagte så godt. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Jeg synes faktisk ikke lchf kræver så meget tid. Min morgenmad er som regel omelet eller spejlæg. Manden tager hurtig løsningen med græsk yoghurt. Frokost laver jeg en eller anden form for salat. Aftensmaden er som regel kød, fjerkræ, eller fisk med forskelligt grønt til I dag bliver aftensmaden kyllingesalat med savoykål, kylling, agurk, tomat og en fed mayonnaisedressing Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Hvilke ting er gode at have hjemme, inden man går i gang? tænker specialprodukter.... Til en start kan du nøjes med HUSK (kan fås i Føtex/Kvickly og på apoteket) Vanillepulver (ikke vanillesukker - man kan få det i de helt store dagligvarebutikker fra Urtekram) Mandelmel eller kokosfibre (skal købes på nettet) Kokosolie til at stege i (man kan få det i Irma, men på nettet kan man få en variant der ikke smager af kokos - ret smart når man skal stege ting der ikke skal smage af kokos ;)) Derudover: Hellmans mayo God olie (oliven og avocado) Æg (man bruger helt afsindigt mange æg! Masser af smør, piskefløde, hytteost (4%), creme fraiche (38%), fed flødeost Kerner og nødder i flere afskygninger og græsk yoghurt 10%, hvis man vil spise det om morgenen, men vær opmærksom på det KAN påvirke blodsukkeret og gøre det sværere at holde sig på måtten resten af dagen ;)) Gode oste (primadonna, Vesterhavsost, parmesan etc) hvis man er til sådan noget Kål (blomkål/spidskål/broccoli Det SKAL ikke være økologisk, men rent ernæringsmæssigt er det bedst. Men det gør ikke nogen forskel for hvordan det føles, så hvis pengene er små og det ellers ville afholde fra at prøve det, så kan man sagtens mærke hvordan det føles/fungerer på ikke-økologiske fødevarer. Hvordan smagte det forresten :) ? Det smagte godt, men det var lidt en udfordring at få det varmet uden det enten blev smattet eller ødelagt. Men det gik okay. Jeg lavede den også i søndags. Dog brugte jeg aioli i stedet for bernaisemayo, og så spiste jeg bønnefritter til. De er virkelig også gode :mam . Min søn er helt tosset med de der grøntsagspandekager. Bønnefritter er fantastiske! Du har så mange gode fif, Susanne :) ! Det vil jeg prøve, for jeg er heller ikke ubetinget imponeret over oopsies. Ostepandekagerne synes jeg til gengæld er gode. Madpandekagerne fra Janes bog (dem med asiatisk) fyld er også gode både med det asiatiske fyld eller fx som tortillas med mexicansk fyld. LCHF er skønt - omend lidt krævende i forhold til at man skal bruge en del mere tid i køkkenet. Er dog efterhånden blevet bedre til at bage til lager i weekenderne. Det værste er når man er ude og menuen står på noget, hvor det er svært at vælge kulhydrat fra. Kunne være fedt hvis vi kunne få lidt gang i tråden her igen og udveksle gode opskrifter og ideer :) . Jeg kan bidrage med den lækreste opskrift på spidskålssalat. Det er bare hakket spidskål med en masse fintrevet parmesanost, olivenolie, hvidløg og timian. Det smager himmelsk :P Hehe - øvelse gør mester ;) Der skal ikke mere end een spsk mandelmel til og hvis man ikke har det, kan man selv lige blende lidt mandler/nødder/kerner/frø (hvad man nu lige har) og bruge det - det gjorde jeg i starten. Vi har også lavet en salat med spidskål, æbler og ristede sesamkerner og mandler (hakket groft) og det er virkelig godt! Jeg bruger tortilla-pandekagerne til alt - de er også gode som bund til frokost under en salat af en art :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Nej det har jeg ikk prøvet. Men ka være det ska prøves. Proteinpandekagerne har jeg heller ikk prøvet. Jeg havde følelsen af at det blev for vammelt i min mund, da jeg spiste ostepandekagerne. Det gør dem mindre luftige og vandbakkelseagtige og mere brødagtige. Og så fjern saltet, som jeg kan se du har fundet ud af ;) Proteinpandekagerne smager fuldstændig som alm. pandekager. Bedre faktisk, for de er lidt bløde og svampede og med en smule nutella på er de den perfekte morgenmad sammen med kaffe med fløde! :) Har lige lidt flere spørgsmål! . er det en dyr måde at leve på, i forhold til alm? hvordan gør man i forhold til Luna på 1år? hvor lang tid bruger i ca. På madlavning, morgen, middag, aften? Det er åbenbart meget forskelligt hvordan det opleves ;) Jeg synes slet ikke det opleves så voldsomt som Fru Nielsen gør. Jeg spiser pandekager eller oopsies om morgenen og dem laver jeg i weekenden. Det tager 10min at smække oopsies sammen og så passer de sig selv i ovnen (jeg har faktisk lige lavet en portion her til aften) og ½ time at lave og bage en portion pandekager (det er 6-8 stk og det blev nemmere efter jeg fik købt en rigtig pandekagepande ;)) Søren spiser yoghurt med hjemmelavet musli om morgenen - den er så drøj i brug, at den laver vi hver 2.-3. weekend. Til frokost er vi jo på arbejde, men i weekenden laver vi f.eks. en omelet eller tortillapandekager med en hjemmerørt salat på (tun med mayo, hytteost og noget grønt). Og vi spiser jo så også af og til et stykke rugbrød. Jeg synes slet ikke det tager længere tid. Mht. aftensmad har vi altid lavet madplan, så om vi skal lave madplan til LCHF eller almindelig mad kommer ud på et. Vi laver f.eks. mad lørdag og søndag, der laver rester til mandag og tirsdag. Så lørdag og søndag bruger vi måske 1-1½ time på mad, men så bruger vi også maks 20-30min i hverdagene alt efter mængden af rester. Faktisk snakkede vi lige om i går, at vi har skåret en 'ret' væk ved mange måltider. Før lavede vi kød med stivelse og noget grønt. Nu laver vi kød med noget grønt og så olie/smør/mayo/fløde til. Det er nok lidt dyrere at spise LCHF, men jeg synes ikke det er voldsomt. Og der skal ikke et ret stort forbrug af sodavand/saftevand/chips/is/slik/kage/øl der spares væk, før det vist går lige op ;) Anna spiser den samme morgenmad som hun plejer (havregryn med mælk eller yoghurt med musli) og hun har rugbrød med i madpakken. Hun er vildt glad for æg i alle former og fed creme fraiche :D Hun spiser det samme som os, men får så ind imellem ris/kartofler/pasta også. Hun spiser simpelthen for lidt grøntsager til at leve ren LCHF og små børn har også en anden forbrænding. Hun får også rosiner og en bolle hos bageren. Jeg synes ikke det er et problem at have en tumling samtidig :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 sjovt! - jeg havde lidt på fornemmelsen at det nok var/er sådan.... PT. Så er jeg jo hjemme med Luna, så der ville det nok kunne gå, med tiden i køkkenet.men vi har pt. Nu +/- 800kr at leve for i ugen, og det beløb kan ikke hæves ret meget! SKAL det være øko? Vores dagligvare budget er 800 kr om ugen, og vi har haft svært ved at holde det. Men altså, som du kan høre er det forskelligt hvor meget tid/penge folk bruger på LCHF. Men JEG synes sgu det er hårdt og svært på begge punkter, og jeg går altså hjemme på barsel. :P Haha. Økologien er vigtigt, men jeg er ikke ekspert. Noget af det jeg bl.a. har bidt mærke i, når jeg har læst arugmentationen for økologi, er bl.a. at fedtsyresammensætningen er bedre i økologisk kød, smør og mælkeprodukter. Det kommer sig af at de økologiske dyr får en kost der består af mere grønt, end det konventionelle dyr, som får en mere kornholdig kost. Den grønne kost gør at indholdet at omega-3 fedtsyrer er højere, og det er jo ellers det vi altid får at vide, at vi skal spise fisk for at få. :) Det er rent faktisk det første argument, som har fået mig til at bløde op for økologi. Jeg har ellers aldrig været tilhænger af skidtet. Men det er jo en anden sag. ;) Selvom vi ikke længere spiser ren LCHF, så vælger vi stadig ofte økologisk/græsopdrættede dyr. Men hånden på hjertet - så betyder prisen meget her, og jeg får flere søvnløse nætter over minus på kontoen end den luft i maven som kulhydrat-rig kost giver mig ;) Men igen - jeg tror 100% på LCHF er godt og uden tvivl det rette for min krop! Og jeg håber altså jeg kan lære at leve med det :) Så jeg vil også klart anbefale andre at prøve det. Måske du lige som Susanne ikke synes det er så besværligt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 3, 2013 Åh hvor jeg godt gad have overskuddet til at kaste mig ud i det :( Jeg tror SÅ meget på det også er det rigtige for mig, men jeg har en mand som på ingen måde synes det lyder som en god idé og lige nu laver jeg højst aftensmad to gange om ugen (ofte kun en) så hvis jeg skal til at bestemme (og evt koge kartofler/ris/pasta til ham og Erica, men stadig sikre mig jeg kan spise mig mæt uden, så er det også mig der skal kokkerere og handle ind, og det er bare for stor en omvæltning i vores hverdag til at jeg kan overskue det :( Jer, der laver madplan - hvis det ikke er for stort et arbejde, kunne man så lokke jer til at vise den samt evt linke til opskrifter? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2013 Det gør dem mindre luftige og vandbakkelseagtige og mere brødagtige. Og så fjern saltet, som jeg kan se du har fundet ud af ;) Proteinpandekagerne smager fuldstændig som alm. pandekager. Bedre faktisk, for de er lidt bløde og svampede og med en smule nutella på er de den perfekte morgenmad sammen med kaffe med fløde! :) Det er åbenbart meget forskelligt hvordan det opleves ;) Jeg synes slet ikke det opleves så voldsomt som Fru Nielsen gør. Jeg spiser pandekager eller oopsies om morgenen og dem laver jeg i weekenden. Det tager 10min at smække oopsies sammen og så passer de sig selv i ovnen (jeg har faktisk lige lavet en portion her til aften) og ½ time at lave og bage en portion pandekager (det er 6-8 stk og det blev nemmere efter jeg fik købt en rigtig pandekagepande ;)) Søren spiser yoghurt med hjemmelavet musli om morgenen - den er så drøj i brug, at den laver vi hver 2.-3. weekend. Til frokost er vi jo på arbejde, men i weekenden laver vi f.eks. en omelet eller tortillapandekager med en hjemmerørt salat på (tun med mayo, hytteost og noget grønt). Og vi spiser jo så også af og til et stykke rugbrød. Jeg synes slet ikke det tager længere tid. Mht. aftensmad har vi altid lavet madplan, så om vi skal lave madplan til LCHF eller almindelig mad kommer ud på et. Vi laver f.eks. mad lørdag og søndag, der laver rester til mandag og tirsdag. Så lørdag og søndag bruger vi måske 1-1½ time på mad, men så bruger vi også maks 20-30min i hverdagene alt efter mængden af rester. Faktisk snakkede vi lige om i går, at vi har skåret en 'ret' væk ved mange måltider. Før lavede vi kød med stivelse og noget grønt. Nu laver vi kød med noget grønt og så olie/smør/mayo/fløde til. Det er nok lidt dyrere at spise LCHF, men jeg synes ikke det er voldsomt. Og der skal ikke et ret stort forbrug af sodavand/saftevand/chips/is/slik/kage/øl der spares væk, før det vist går lige op ;) Anna spiser den samme morgenmad som hun plejer (havregryn med mælk eller yoghurt med musli) og hun har rugbrød med i madpakken. Hun er vildt glad for æg i alle former og fed creme fraiche :D Hun spiser det samme som os, men får så ind imellem ris/kartofler/pasta også. Hun spiser simpelthen for lidt grøntsager til at leve ren LCHF og små børn har også en anden forbrænding. Hun får også rosiner og en bolle hos bageren. Jeg synes ikke det er et problem at have en tumling samtidig :) Ja det lyder jo nemt, når du beskriver det sådan, Susanne!jeg tror jeg må tage livstilssnakken med min mand, her i weekenden! hvis han stejler fuldstændig, så må jeg jo springe på 5-2 i stedet! Den kan jeg nok nemmere holde selv, imens de to andre spiser som normalt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2013 Ja det lyder jo nemt, når du beskriver det sådan, Susanne!jeg tror jeg må tage livstilssnakken med min mand, her i weekenden! hvis han stejler fuldstændig, så må jeg jo springe på 5-2 i stedet! Den kan jeg nok nemmere holde selv, imens de to andre spiser som normalt :) Sådan har jeg også tænkt ;) Jeg tror bare mere på LCHF end 5:2, så vil helst det første.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2013 Sådan har jeg også tænkt ;) Jeg tror bare mere på LCHF end 5:2, så vil helst det første.. jeg tror også det er nemmere at holde LCHF som en livsstil, end 5-2 er..,, men ved det ikke! :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2013 Åh hvor jeg godt gad have overskuddet til at kaste mig ud i det :( Jeg tror SÅ meget på det også er det rigtige for mig, men jeg har en mand som på ingen måde synes det lyder som en god idé og lige nu laver jeg højst aftensmad to gange om ugen (ofte kun en) så hvis jeg skal til at bestemme (og evt koge kartofler/ris/pasta til ham og Erica, men stadig sikre mig jeg kan spise mig mæt uden, så er det også mig der skal kokkerere og handle ind, og det er bare for stor en omvæltning i vores hverdag til at jeg kan overskue det :( Jer, der laver madplan - hvis det ikke er for stort et arbejde, kunne man så lokke jer til at vise den samt evt linke til opskrifter? Her er min madplan startende fra søndag: Søndag: Ostepizza m/pepperoni, tomater og frisk basilikum Mandag: Lasagne med proteinplader (jeg regner med at lave lasagnen søndag) Tirsdag: Koteletter i fad m/spidskål Onsdag+Torsdag: Karrysuppe m/pølsestykker (der laves dobbelt portion onsdag, da jeg skal hurtig ud af døren torsdag) Fredag: Mørbradgryde m/spidskål Opskrifter på Ostepizza og lasagne er fra madbanditten. De andre bliver efter hvad jeg synes, der skal i. Jeg håber du kunne bruge det til noget Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 4, 2013 For jer der bruger husk frøskaller, har jeg netop købt det i Kvickly for 75 kr for 450 gram Del dette indlæg Link to post Share on other sites