Besvaret July 10, 2013 Men hvis der IKKE er MME i, hvor lang tid kan det så holde sig i køleskab? Jeg har læst at det er én dag. Et par dage, men det kan fryses! Fx i en pose og så kan man brække af. Fryse GRØD?? Det ville jeg bestemt ikke gøre. Kan kun forestille mig at det giver en grynet konsistens når det bliver tøet op (hvilket jeg egentlig også mindes at have læst). Måske det kan fungere med havregrød og lignende. Men en helt jævn majsgrød tror jeg på vil blive grynet. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 10, 2013 dejligt det gik godt! vi prøver her om lidt! lad os håbe det hjælper på nattesøvnen også!! :zzz :zzz Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 10, 2013 Må jeg spørge hvorfor i bruger drikkeklar? Selvfølgelig bruger man ikke de store mængder, men pulver kan alligevel holde sig 3 uger efter åbning mener jeg. Drikkeklar nan kan kun holde sig 24 timer efter åbning. Det blev vi anbefalet af SP. :) Det er hendes erfaring, at det ikke kan betale sig at købe pulver når man ammer. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 10, 2013 Ok :-) Det er simpelthen en jungle dette her!! Og jeg som synes at det med at vælge MME er en jungle :lol En kæmpe jungle!! :o Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 10, 2013 Fryse GRØD?? Det ville jeg bestemt ikke gøre. Kan kun forestille mig at det giver en grynet konsistens når det bliver tøet op (hvilket jeg egentlig også mindes at have læst). Måske det kan fungere med havregrød og lignende. Men en helt jævn majsgrød tror jeg på vil blive grynet. Det gik fint her. Jeg smagte det selv til hver gang og mindes ikke at det var grynet efter frysning. Jeg varmede det op i microvnen kølede det og tempererede det med MME som jeg bare blandede sådan ca i en kop - det der var til over fik hun i kop. Men som du selv skriver er det meget kort tid det er relevant - jeg mener også at jeg i starten kun lavede en halv portion. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 10, 2013 Det blev vi anbefalet af SP. :) Det er hendes erfaring, at det ikke kan betale sig at købe pulver når man ammer. :) Nu har jeg aldrig brugt drikkeklar, men indtil Anabella var 6 mdr brugte jeg udmalket MM og efterfølgende MME pulver, som jeg først blandede op i rette blandingsforhold med vand og så tilsatte jeg det i grøden. Det var først ved 8 mdr at jeg begyndte på sødmælk i grød - det var sådan jeg gjorde ved alt det hjemmelavede også havregrød.. Så her tror jeg hvert fald godt, pulver kunne betale sig. De får jo grød og mos læææænge og det skal også tilføjes grøntsagsmos, kartoffelmos osv.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Et andet tidspunkt eller pause! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Andet tidspunkt eller spring over. Tag det ikke for hoejtideligt, hvis du spoerger mig ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Jeg havde forresten altid aeblemos, homemade, men kvaernet sesam og kokos med til Noah, naar vi var ude. Det gik lige ned i stuetemperatur. Ihh, savner naesten at have det med, saa kan vaere, jeg skal proeve det igen :rolleyes Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Jeg havde forresten altid aeblemos, homemade, men kvaernet sesam og kokos med til Noah, naar vi var ude. Det gik lige ned i stuetemperatur. Ihh, savner naesten at have det med, saa kan vaere, jeg skal proeve det igen :rolleyes Kokos? Olie, frisk eller det der tørrede revede noget? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Kokos? Olie, frisk eller det der tørrede revede noget? Enten olie, ellers det toerre kvaernet sammen med sesam i en kaffekvaern, som jeg bruger til den slags :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Enten olie, ellers det toerre kvaernet sammen med sesam i en kaffekvaern, som jeg bruger til den slags :) Skal seriøst have skaffet sådan en kværn! Hvad koster den? Koger du det sammen med æblerne eller hvordan? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 20, 2013 Skal seriøst have skaffet sådan en kværn! Hvad koster den? Koger du det sammen med æblerne eller hvordan? Jeg har en Moulinex, saadan en lille hvid en. mener vi gav 20 euro for den hernede... Kvaerner alt fra kokos, sesam, graeskarkerne, hoerfroe til solsikkekerne(bruger det som mel i broed og groentsagspandekager) og mandler(ogsaa som mel). Det kokos og sesam blander jeg foerst i bagefter, naar det er koelet lidt af. Det smager godt og sesam er spaekket med calcium og jern :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites