Oprettet June 25, 2013 Jeg ved ikke, hvor mange af jer herinde, som så Spise med Price, da de havde deres program om Chokolade. Men jeg forelskede mig i den ide med Chokoladefrøerne - eller bare karameldelen. Det har jeg så forsøgt mig med idag. Opskriften er ret nem. sødet mælk på dåse. Skal i en gryde med kogene vand i 3 timer. Dåsen skal konstant være under vand. Derfor lavede jeg det i en kæmpe suppegryde. Men efter det havde kogt i de 3 timer, tog jeg dåsen op og lod den afkøle. Derefter åbnede jeg den, og fik det fineste karamel ud. Det smager ligesom engelsk karamel :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 25, 2013 Mums, det lyder godt! Jeg ææææælsker karamel! Hvor kan man købe dåsen med mælk? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 25, 2013 Mums, det lyder godt! Jeg ææææælsker karamel! Hvor kan man købe dåsen med mælk? jeg kunne få det nede i vores lokale spar biks, så det er åbentbart noget selv de mindre lokal købmænd også har :) jeg fandt det på hylden med dåsefrugt :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 25, 2013 Jeg har brugt lidt af det til lidt is, for at afprøve det, og resten er kommet i en bøtte til afkøling i håb om at det bliver mere fast, så jeg kan lave karameller ud af det Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 26, 2013 Det hedder kondenseret mælk :) Det er en nem måde at lave karamel. Den bliver dog meget fast, så man skal ikke satse på at bruge den som karamelsauce. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 26, 2013 Kondenseret mælk kan desuden fåes de fleste steder. Rema1000 og større supermarkeder :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites