Oprettet June 18, 2013 Ja som overskriften lyder, hvad er så jeres bedste opskrift på PP? Jeg har selv lavet det én gang, men synes ærlig talt ikke det var så fantastisk som alle snakker om :blush Men mistænker det lidt for at jeg fik lavet en fesen marinade. Så kom med alle jeres fifs, gode råd og opskrifter :glad Tillægsspørgsmål; hvad serverer i til andet end burger boller og coleslaw? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Jeg har en opskrift derhjemme et eller andet sted (ok, og afslørede dermed at jeg er på arbejde og kan ikke tage mig sammen...) Den finder jeg gerne frem til dig - jeg synes, den er god. Ellers har jeg droppet coleslaw'en, for det er jeg dybest set ikke så vild med. Laver i stedet "burger-tilbehør" - altså, salat, tomat, agurk, evt. syltet agurk og løg. Barbequesovs er vigtigt - kan absolut ikke undværes! Så laver jeg enten en kartoffelsalat eller ovnbagte kartofler du ved, på den der pommes frites agtige måde. Det synes jeg er godt! :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Det må du meget gerne :) Nu er jeg jo newbie i det her PP så barbecuesaucen, hvad bruger du den til? Skal det udover? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Ja, den bruger jeg som "ketchup" om du vil, og hælder det over kødet i burgerbollen. Det giver en lidt krydret røget smag, som jeg i hvert fald rigtig godt kan lide :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Vi har lavet det uden coleslaw og burgerbolle, men med kartofler og salat (og med sovs en gang). Er stadig på forsøgs-stadiet med marinaden, men dem vi har prøvet har bare været rørt sammen af forskellige ting vi havde og så smurt på i et godt tykt lag. Sådan en BB-sauce er et god udgangspunkt, synes jeg. Den første gang vi lavede det, var den lidt tør. Så næste gang var centrumtemperaturen mindre (92 grader tror jeg). Det blev bedre. Men det passer med 110 grader over 12 timer. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Hvilken marinade/rub kan i anbefale? Det må gerne smage af noget :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Marinade til at gnide ind i kødet inden det steges plejer vi at bruge den fra spise ned Price - findes på deres hjemmeside. Bruger faktisk også deres opskrift på coleslaw, den er rigtig god! Sovsen til at blande med kødet efterfølgende når det er pulled og klar til servering laver vi ud fra en opskrift fundet på Politiken.dk :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Altså nu er jeg forvirret. Skal der noget udover kødet bagefter? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Altså nu er jeg forvirret. Skal der noget udover kødet bagefter? Ja det skal der :) så bliver det i hvert fald rigtig lækkert. Bruger vi PP i burger med coleslaw blander vi ikke sovsen med kødet men bruger det mere som man ville bruge fx ketchup i en burger Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Ja det skal der :) så bliver det i hvert fald rigtig lækkert. Bruger vi PP i burger med coleslaw blander vi ikke sovsen med kødet men bruger det mere som man ville bruge fx ketchup i en burger Så er jeg måske ved at være med ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Leif er the king off Weber og lave PP så det basker Jeg får lige hans opskrift Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret June 19, 2013 Leif er the king off Weber og lave PP så det basker Jeg får lige hans opskrift Ja gør lige det ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 4, 2013 Gastromand.dk har en fantastisk opskrift med coleslaw, burgerboller, eddikedressing og barbecuedressing og selvfølgelig pulledpork incl. rub. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret July 5, 2013 www.leifoglouise.dk Gå ind på vores hjemmeside der er opskriften Del dette indlæg Link to post Share on other sites