Ditte <3

Afstand til job?

27 indlæg i dette emne

Jeg har 15 km på job. Min mand cykler og jeg skifter mellem at tage bilen, toget, cyklen eller en blanding af de to sidste. Jeg tager bilen de dage jeg ikke skal aflevere og kan køre inden 7:15 og så tager det 20min. Hvis jeg skal med toget tager det ca. 35 min og det tager 45 min at cykle.

Det går fint med at få det til at hænge sammen, da både min mand og jeg har fleksible arbejdstider og f.eks. kan møde kl. 07 og min mand kan også arbejde hjemme om aftenen. Lige nu er jeg på 32 timer, så det er ren luksus og når jeg går på fuld tid skal vi nok have en ung pige der skal hente Anna fast en eller to dage om ugen og være sammen med hende fra kl. 15-17. Hvis jeg skal have mere end 45 min på arbejde skal det godt nok være drømmejobbet!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg får 25 min i bil hver vej. Det er helt fint med mig, at kunne geare op og ned på vejen frem og tilbage. SILAS bliver afleveret på vejen, jeg starter først nogle min i 8, så han skal først afleveres CA 7.30, jeg har fri KL 16 mandag og tirsdag og skal så skynde mig at hente Silas inden luk. Til gengæld har jeg fri onsdag. Torsdag kommer min mand til at skulle justere ind så han kan hente Silas inden luk, da jeg vil arbejde til 17 om torsdagen. Fredag slutter arbejdsdagen, KL 13. Stillingen er 27,5 timer. Ren luksus:)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER