Oprettet May 2, 2013 Er der nogen der har en god opskrift på pitabrød? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 2, 2013 Jeg synes min opskrift er god, de bruger den i hvert fald også på mandens arbejde :P 25g gær 21/2dl håndvarmt vand 5dl kæmpedurumsmel(durumsmel kan også bruges) 1tsk havsalt(alm salt akn også bruges) opløs gæren i vandet, da det stå til gæren "vågner"(dvs bobler, det sker oftes mellem 5 og 10 minutter) Bland mel og salt i, rør til dejen samler sig - lad derefter dejen står lånt en time til to(hæves til dobbelt størrelse). Del dejen i antal brød(efter om de skal være store eller små også) rul klumperne ud, da dem derefter efterhæve 10 minutter. Bag dem i 4-5 minutter på 250grader til de puffer op. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 2, 2013 Jeg synes min opskrift er god, de bruger den i hvert fald også på mandens arbejde :P 25g gær 21/2dl håndvarmt vand 5dl kæmpedurumsmel(durumsmel kan også bruges) 1tsk havsalt(alm salt akn også bruges) opløs gæren i vandet, da det stå til gæren "vågner"(dvs bobler, det sker oftes mellem 5 og 10 minutter) Bland mel og salt i, rør til dejen samler sig - lad derefter dejen står lånt en time til to(hæves til dobbelt størrelse). Del dejen i antal brød(efter om de skal være store eller små også) rul klumperne ud, da dem derefter efterhæve 10 minutter. Bag dem i 4-5 minutter på 250grader til de puffer op. Hvor tynde skal de rulles? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 2, 2013 Den fra Amo's bagebog 2.. de er fantastiske :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 2, 2013 Hvor tynde skal de rulles? jeg plejer bare at rulle dem så de er en 5mm-1cm tykke. så gør de nemlig ikke i stykker når de skæres over Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 2, 2013 jeg plejer bare at rulle dem så de er en 5mm-1cm tykke. så gør de nemlig ikke i stykker når de skæres over Super tak :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 20, 2013 Mums de var gode. De skal helt sikkert laves igen :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret May 20, 2013 Ja og så er de gode mod graviditetskvalme :) :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites