Guest Felixmor

Opsige lejlighed

3 indlæg i dette emne

Vi går og leger lidt med tanken om at flytte. Vi er ved at være trætte af at bo på 3. Sal og vi har en rigtig udedreng så vi vil gerne have noget ned en lille have til.

Men så er dilemmaet. Vi har endnu ikke fundet der vi gerne vil flytte hen. Men vi har jo 3 mdrs opsigelse og ikke sindsyg meget råd til 2 huslejer af en gang. Vi vil aldrig komme til at stå uden tag over hovedet men lykken er ikke at bo hos svigermor og svigerfar selv om Felix vil elske det. Ville i sige lejligheden op og håbe vi finder det rette inden eller vil i slå kold vand i blodet?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

En mellemting tror jeg - begynde at kigge og få et overblik over, hvad I har lyst til, og hvor hurtigt I vil blive nødt til at slå til. Og hvis I skal købe, så vil de fleste jo nok gerne gå med til en 3 mdrs. overtagelsestid, tror jeg :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

De fleste boligselskaber vil lade jer slippe med 1 måneds opsigelse, hvis den næste lejer flytter ind hurtigt efter i er flyttet ud. Prøv at ring til boligselskabet og hør om det også er tilfældet hos dem :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER