Oprettet February 2, 2013 Min mand stillede mig det spørgsmål her den anden dag - altså hvad er det en wok gør som en stegepande ikke kan? Jeg aner det ikke!!! Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 2, 2013 Det er noget med at den runde udformning gør at man ikke behøver bruge særlig meget fedtstof, og ingredienserne får heller ikke så nemt den der brændte overflade, som man ofte får med en alm. pande, når man lynsteger. Og så er det vigtigt at man ikke køber en wok med teflon for så går hele ideen af det fordi grøntsagerne glider ned ad siden..... men det er lidt af en videnskab at bruge en wok rigtigt, og egentlig er vores danske komfurer slet ikke kraftige nok til at varme en wok ordentligt op :rolleyes Men det smager jo godt :mam Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret February 2, 2013 Som troldemor beskriver det - er det altså bare et helt andet "værktøj" til når man skal lynstege. Vi har lige fået wok mad her for lidt siden... og vil ikke undvære den.. :) (Til trods for den fylder i skabet ;)) Del dette indlæg Link to post Share on other sites