Oprettet October 23, 2012 Nu har jeg efterhånden lavet kartoffel-porre suppe nogen gange, men synes altid den bliver grynet, Hvorfor? Jeg blender den med min stavblender, gør jeg det ikke længe nok eller hvad? Nogen gode ideer? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Hvad er din fremgangsmåde og opskrift? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Kan det være fordi kartoflerne ikke er helt udkogte? Det har jeg i hvert fald oplevet. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Fløde og smør er din ven ;) :rolleyes Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Jeg svitser kartofler og porrer, koger i bouillon, blender og tilsætter madlavningsfløde eller mælk. Det kan da godt være det ikke koger længe nok. Fløde og smør prøver jeg at begrænse når det er hverdagsmad ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Opskriften er forresten, ca 500 gr kartofler, 200 gr porrer, 1 1/2 l bouillon og en kvart dl fløde eller mælk. :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Hvor længe koger du det?? Jeg koger selv bare kartofler og porre i grøntsagsfond med et par laurbærblade i en time. Piller laurbærbladene op, blender med stavblender, tilsætter madlavningsfløde og koger op igen. :) Jeg synes ikke min er grynet.. Ved ikke hvor stor indflydelse det har på grynetheden at du svitser kartofler og porre af først, men jeg vil hvertfald ikke mene det er nødvendigt. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Jeg koger det slet ikke så længe, det halve måske, så det er muligt at fejlen ligger der. Det vil jeg i hvert fald prøve næste gang. :) Tak for svar :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 23, 2012 Det skal i hvert fald have 1/2 time :) Jeg svitser kun porrene, ikke kartoflerne. De får lov at koge efter porerne er svitsede Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 24, 2012 Jeg vil prøve at koge det lidt længere og være mere tålmodig med blenderen ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 24, 2012 Håber det kan lykkes for dig! :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret October 24, 2012 Tak, det bliver spændende :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites