Besvaret January 2, 2011 OG så kan man jo lave kransekage på diabetiker maner - OG det smager STADIG af kransekage.. MUMS Det er du nød til at smide en opskrift på :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 2, 2011 Det er du nød til at smide en opskrift på :) Har sat min mor på opgaven om at skrive den ned til mig ;) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 2, 2011 Har sat min mor på opgaven om at skrive den ned til mig ;) Tak søde, ed min far vil blive glad hvis jeg næste år kom med en han kunne spise med god samvittighed Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 2, 2011 Tak søde, ed min far vil blive glad hvis jeg næste år kom med en han kunne spise med god samvittighed :) Jaa det tror jeg også han bliver glad for.. Og det fede er at den smager ligeså godt som en almindelig kransekage :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 2, 2011 Diabetiker Marcipan Ingredienser: 100 g mandler 50 g Atwel eller Perfect Fit ½ pasteuriseret æggehvide Fremgangsmåde: Mandlerne skoldes og smuttes. De tørres i et rent viskestykke. Mandlerne males til mel i en mandelkværn. Melet males 2 gange Mandelmelet blandes med sødemiddel. Mandelmassen samles med sammenpisket æggehvide. Opbevaring: Marcipanen opbevares i køleskab. Tip: Marcipanen kan anvendes til kransekage og julekonfekt. Skal marcipanen blandes med fx flydende smagsstoffer, undlades æggehviden og massen samles med væsken. Kransekagestykker (8styk.) Ingredienser: 1 portion marcipanmasse Pynt: evt. flasur Marcipanmassen deles ud i 8 portioner. Hver portion formes til små aflange pølser, der lægges på en bradepande med bagepair. Hver pølse gives et lille tryk på 2 sider så de bliver trekantede Kom lidt vand på fingrene, så hænger massen ikke fast. Kransekagestykker bages ved 220 gr. C. i ca. 7 min Kransekagestykkerne pyntes evt. med glasur når de er blevet kolde. Værs'go' Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 2, 2011 Takker mange gange SÅ lidt søde... Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 3, 2011 Tænker lidt.. den marcipanudgave man kan købe uden sukker, kan man ikke bare bruge den som diabetiker og så selvfølgelig også kun tilføje æggehvider uden flormelis...?? er ikk så klog på diabetiker området.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret January 3, 2011 Tænker lidt.. den marcipanudgave man kan købe uden sukker, kan man ikke bare bruge den som diabetiker og så selvfølgelig også kun tilføje æggehvider uden flormelis...?? er ikk så klog på diabetiker området.. Tjo det kunne man sikkert godt.. men ved ikke om der er tilsat alt muligt i den marcipan? Ved det andet smager godt.. ihvertfald! Del dette indlæg Link to post Share on other sites