Oprettet September 5, 2012 Øhm... Jeg malkede mælk ud i mandags og proppede det i fryseren umniddelbart efter udmalkningen. Igår aftes tog vi det ud og satte i køleskabet med henblik på at Valdemar får det her i aften (indenfor 24 timer). Det er lidt som om at mælken skiller... Den ligger sig i to lag, og det er også som om at hvert lag er sådan lidt ujævn, men vistnok ikke mere end at det samler sig igen, hvis jeg ryster flasken... Er det bare ligesom uhomogeniseret mælk, der skal rystes inden det drikkes, eller har vi gjort noget forkert? :unsure Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 5, 2012 Sådan gør det bare, det er helt ok. Du skal bare ryste godt. Vh Lene Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 5, 2012 Ja nemlig det skal bare se små klamt ud, når du ryster det godt ser det helt normalt ud igen :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 5, 2012 Godt godt, tak for hjælpen :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret September 5, 2012 Sådan så mit også ud, når det bare havde stået i køleskabet. Nærmest som om at fløden lagde sig på toppen og væsken i bunden :) Del dette indlæg Link to post Share on other sites