Guest

løntilskud og nedsat tid

2 indlæg i dette emne

Hej piger.

Lige nu søger jeg efter nogen der har enten forstand eller erfaring eller bare et link til et sted jeg kan læse om reglerne for løntilskud.

Mit problem er at jeg har en sygemelding hængende over hovedet, en sygemelding som jeg egentlig slet ikke har lyst til - min læge gav mig 2 valgmuligheder en sygemelding til barselsorlovens start ELLER at forsøge om ikke nedsat tid hjælper.

Jeg fungerer bedst med at have noget at stå op til, om så det kun er 3-4 timer om dagen er ligemeget, jeg skal bare føle at jeg er nyttig, snakke med nogle mennesker og se andet end hjemmets 4 indervægge.

Jeg er desværre kun i et løntilskudsjob, noget jeg selv har valgt fordi jeg blev skør af at gå hjemme, med udsigt til ikke at nå at få arbejde inden barsel. Men hvordan er reglerne lige inden for løntilskud og nedsat tid?

Jeg har snakket med alle jeg nærmest har været i nærheden af, om min problemstilling for jeg har virkelig svært ved at sluge den kamel og acceptere at jeg ikke bare kan fortsætte som nu, men der er jo bare en mere jeg deler min krop med nu som er meget meget vigtigere end noget andet i mit liv.

Min veninde sagde at hun mener at hvis man går ned i tid så får man mindre i løntilskud, som er ca det samme som dagpenge. Dvs at jeg ikke har råd til at gå ned i tid, men tvunget økonomisk til at sygemelde mig, fordi sygedagpenge er det samme som dagpenge (åh hvilket herligt system vi har - det vil ikke være første gang jeg økonomisk bliver tvunget ud af arbejdsmarkedet fordi reglerne er så uhensigtsmæssige).

Jeg har ikke en dyt forstand på det, og jeg skal snakke med cheffen imorgen og det kunne være rart lige at være rustet til samtalen. Så er der nogen der kan hjælpe mig?

Min plan A vil være at spørge om man kan lave en mundtlig aftale om at jeg går ned i tid, fordi jeg ellers er tvungen ud i en sygemelding - selvfølgelig kun hvis det passer det min veninde sagde.

Plan B bliver en sygemelding og så lave faste aftaler med folk omkring mig så jeg fylder min hverdag meningsfyldt op og ser mennesker hver dag. Fx morgen svømning med en veninde, kaffe hos svigermor, eftermiddags hygge hos mine forældre osv. Selvfølgelig spredt ud over ugen.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Har svaret dig under forummet "Graviditet" :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



LOG IND HER