Oprettet December 8, 2010 sagen er den at jeg selv har opfundet en ret og den smager vildt godt. Men jeg føler ligesom at der mangler en grøntsag i den. Den går ud på kogt grøn frisk pasta. som tilbehør. Man laver en foliepakke, med blommetomater (friske), rødbeder tyndtskårne, så et par klatter hjemmelavet basilikum pesto og torsk og igen pesto, og ind i ovnen i 30 min. Så "hælder" man det ud over pastaen og serverer. Det smager vildt godt. Men jeg synes ikke tomater og rødbeder er nok. Jeg mangler ligesom en ting. Det skal passe til Italiensk og gerne have en anden farve end rød. Jeg tænker lidt på asparges eller blegselleri. Men vil gerne høre om I har andre forslag. Det må ikke være spinat, da vi også får det til forretten. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2010 Lyder lækkert...MUMS bliver helt sulten... :P Men ja ville nok sige Grønne asparges... eller.. Hmm tænke tænke... Vender lige tilbage senere... ^_^ Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 8, 2010 Lyder lækkert...MUMS bliver helt sulten... :P Men ja ville nok sige Grønne asparges... eller.. Hmm tænke tænke... Vender lige tilbage senere... ^_^ Tak - rart at høre at det ikke er helt dumt tænkt Jeg tænkte også lidt i sorte oliven i skiver og pinjekerner. Men manden synes det er for meget. Men jeg ved ikke rigtigt Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret December 9, 2010 squash tak. Det kunne måske godt være godt, hvis man udhulede den lidt Del dette indlæg Link to post Share on other sites