Oprettet March 19, 2012 Vi skal til påskefrokost hos mine svigerforældre og det bliver noget sammenskudsgilde... men hvad tager man lige med til en påskefrokost? Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 19, 2012 Køb en eller to bakker leverpostej (alt efter hvor mange i er) bacon og svampe til. Det er super nemt og så er det til at betale så kan I jo evt tage en til billig ret med, fiskefilet, æg med karryfyld eller lign. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 19, 2012 Masser af sild og æg. Det hører sig til :) Er også ret glad for i år at have en god undskyldning til at sige nej tak til snaps :D Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 22, 2012 Eller tærter... alle de påskefrokoster jeg har været til harværet med tærter - porre/skinke eller spinat/laks.. Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 22, 2012 Leverpostej med stegte champignons og bacon Tærte med kylling og spinat/laks og spinat Æggesamdwich Lammesteg Lammefrikadeller Del dette indlæg Link to post Share on other sites
Besvaret March 30, 2012 Vores påskefrokoster minder generelt meget om julefrokoster, dog er nogle ar de helt tunge ting som medisterpølser og flæskestegen ikke på bordet. Normalt vil den se sådan ud: Fisken: Fiskefilet Røget laks med røræg Rejer og æg Sild - saltsild, marinerede og karrysild Evt. fiskefrikadeller Det lune: (hvor alle er blevet stopmætte af fisken...) Mørbradbøffer med bløde løg Frikadeller Tærte Jeg er sikker på der plejer at være mere lunt, men vi er altid proppede efter fisken, så jeg glemmer altid hvad det er der blvier serveret ;) God fornøjelse! Del dette indlæg Link to post Share on other sites