Sneuglen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sneuglen

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    20-08-2015
  • Lokation
    Frederiksberg
  1. Tusind tak
  2. Hej Alle Vil da gerne melde mig på banen igen, var først i April 2015, men det barn valgte at skulle noget andet og nu er vi så klar igen og står til termin den 20/8-2015, fødested Herlev og venter en lille dreng Hilsen Sneuglen
  3. Hej Igen Jeg bliver nødt til at blive taget af listen igen, aborterede i 11. uge, vi prøver igen men når det ikke til at kunne fortsætte i denne gruppe;-)
  4. Ej BSB - det er jeg virkelig ked af at høre at du har haft sådan en oplevelse, må man spørge i hvilken kommune du er tilknyttet bare så jeg er forberedt? Skal selv til første lægeundersøgelse på fredag og er spændt på hvad det vil medføre, jeg plejer selv at sidde på den anden side af bordet og har den fordel at jeg kan sende de samme floskler og argumenter tilbage over bordet som jeg modtager, men tænker at når man er i vores situation så føler man sig noget sårbar og det sidste man har brug for er en uempatisk, bedrevidende fagperson. har du mulighed for at skifte jordemoder? Knus herfra
  5. Hej Miza Min vej til min graviditet, også diagnosticeret med PCO, fremkom efter 3 mdr med Anne Beck´s "fit pa 100 dage" efter at have forsøgt længe uden hjælp og senere et halvt år med hormon indsprøjtninger, var der gevinst og det efter 3 mdr. med Anne Beck´s kost og træningsprogram. Jeg så hurtige, opløftende resultater både på vægten og kroppen, men frem for alt følte jeg godt tilpas. Det virkede i hvert fald for mig - held og lykke med projektet.
  6. Jeg er idag kun 9+1 og jeg har allerede taget 3 kg på, men satser stærkt på at det udligner sig selv senere. I og med jeg pludselig er nødt til at spise ristet rugbrød for at holde kvalmen væk har jeg ændret mine spisevaner drastisk. Jeg har i flere år været en af dem der har undgået stivelsesholdige kulhydrater så min krop er slet ikke gearet til 4-5 stk rugbrød om dagen - til gengæld er det godt imod forstoppelsen ;-)
  7. Tak #mor_til_to_86 ( og alle andre der har givet lyd) det håber jeg da bestemt også at du må få, og ja det lyder da fantastisk hvis din kvalme har en negativ indflydelse på din lyst til slik. For mig er det dog ikke så meget slik, men bare mad i det hele taget, og så træner jeg allerede, men den ekstra sult, synes jeg er svær at tøjle. At indlægge ekstra gå ture i løbet af din hverdag lyder fornuftigt, selv har jeg frasagt mig brug af bilen og alt foregår nu til fods eller cykel. Boksetræning lyder som en hård sport at lægge ud med hvis du ikke plejer at dyrke motion, men du har jo så evigt ret i at lidt er bedre end ingenting og så må du deltage på det plan du kan, håber du finder glæden i din træning med din veninde. held & lykke med det Sneuglen
  8. ristet groft brød.....simpelt men godt ;-)
  9. Jeg føler virkelig jeg kan sætte mig ind i din situation, er glad for at høre at din scanning gav dig en smule ro. Selv blive jeg scannet én gang om ugen (siden uge 4 og i hvert fald frem til uge 11) og ja, idet scanningen bliver foretaget er det beroligende men snart kommer usikkerheden igen og så venter vi til ugen er omme så der forhåbentligt kan komme ro på igen. Jeg vil meget gerne glæde mig som alle andre, (alle er informerede) men jeg er så bange for at det hele pludselig tages fra mig...og det kommer til at gøre ondt. Jeg håber det bedste for dig, og håber du snart finder den ægte glæde :biglove
  10. Hej Alle medgravide (nuværende og tidligere) Nu er slankekur jo et Fy-ord i forbindelse med graviditet og det skal i denne forbindelse heller ikke forstås som sådan, men mit spørgsmål lyder; er der nogle af Jer der har gode fif eller et bestemt system I bruger for at søge at kontrollere vægtøgningen - for at den ikke løber fuldstændig ud af kontrol. Jeg ved, at mange vil sige at man endelig skal slappe, nyde graviditeten og lade være med at spise for to, men min baggrund gør, at jeg er nødt til at have lidt mere hånd i hanke med dette end bare at slappe af. Har altid været den store pige og har kæmpet mig fra 107 kg til 72 kg og det er en evig kamp selv uden graviditet at blive på den vægt. Så for nu tæller jeg kalorier, og skriver mad-dagbog, men vil meget gerne have andre input.
  11. Hej Alle Termin den 15/4 - 2015 1. barn ( har to i bonus), sen førstegangsfødede ;-) når at runde 37 år. tillykke til alle maver, ved af erfaring at det ikke skal tages som en selvfølge at kunne blive gravid.
  12. Jeg valgte allerede at sige det da jeg var 5+2, det var af hensyn både til mig selv og til mine kolleger, i og med jeg arbejder med cytostatika og derfor er nødt til at sige fra over nogle arbejdsopgaver. Det har kun været positivt, der bliver taget hensyn så vidt muligt både fra ledelse og kolleger og de er overbærende med min træthed og kvalme, så jeg kan kun anbefale det. Og tager jeg de mørke briller på (er udfordret fra tidligere) og skulle jeg miste barnet, så er alle informeret og der vil være forståelse for situationen.