BirgitteB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af BirgitteB

  1. Bobles elefant eller krokodille Trip trap stol, evt. Newborn indsats - virkeligt et hit hos os! Lækkert uld tøj, f.eks. fra Selana, Disana eller Joha Smykker Smykkeskrin Dukkevogn fra Sebra Dukkeseng fra Sebra Hagesmæk med navn Farvede stofbleer i pigefarver Det er hvad jeg lige kan komme i tanke om :-)
  2. De der beholdere fra Brother Max er altså rigtig gode. Jeg har dem i begge størrelser, og har brugt dem til at fryse f.eks æblemos, øllebrød eller andet frugt i. Fordelen er også at de kan gå direkte fra fryseren i mikroovnen, og at de ikke indeholder skadelige stoffer.
  3. Så lige gulvet på tilbud hos olisan.dk, hvis det er nogen der leder efter det :-) Gælder til d. 4. november.
  4. Prøv evt. at tale med din jordemoder om det. I Herning er der mulighed for at få gratis akupunktur, som skulle være godt mod smerterne. Der er dog lang ventetid, så jeg har nu valgt selv at betale, for at se om det kan hjælpe lidt. En medicinsk læge på obstetrisk opfordrede desuden mig til at få tjekket mit D vitamin niveau, da man kan få ledsmerter, især i lænd og bækken, hvis det er for lavt. Mit var kun på 35, og skulle helst være på 80, så nu tager jeg et højt tilskud hver dag.
  5. Når man får konstateret graviditets sukkersyge indkaldes man til samtale på Obstetrisk afdeling ( i hvert fald i Herning). Her får man tilbudt rådgivning hos en diætist, da det er vigtig at man spiser korrekt, så ens eget og babyens blodsukker holdes stabilt. Derudover bliver man scannet ca hver 4 uge, for at holde øje med hvor stor babyen er. Risikoen ved graviditetssukkersyge er bl.a at børnene kan blive meget store, især over skulderen, så det er svært at føde dem. I Herning får man max lov at gå til barnet er 4 kg, og så bliver man sat igang. Sidst men ikke mindst, så skal man selv kontrollere sit blodsukker. Jeg skal måle mit hver 3. dag, før og efter morgenmad og før og efter aftensmad. Her må tallet ikke være over 7. Hvis man har for mange målinger over 7, kan det blive nødvendigt med insulin. Jeg skal så møde på Obstetrisk hver 14. dag hvor de tjekker mine målinger. Hvis I har flere spørgsmål, siger I bare til. Det er anden gang jeg har det nu, så ved lidt om det. Og jeg kan berolige med at det som regel forsvinder efter fødslen, men at man er mere disponeret for at udvikle sukkersyge i fremtiden.
  6. Ja, det har jeg ofte i venstre ben. Det er fordi barnet presser på venerne, eller sådan noget. Jeg er blevet anbefalet at lave venepumpeøvelser, og ellers ofte skifte stilling, stå, gå, sidde osv.
  7. Hej Jeg har ledt og ledt efter en halvhøjseng i sort, gerne i max. længde 190 cm, helst 160 cm, men synes ikke der er noget som helst at finde :-( Jeg har set Manis-h sengen, men bryder mig ikke om sengehesten forrest, som gør sengen meget lukket efter min mening, og man kan desværre ikke vælge en anden model til sengen i 160 cm. Er der nogen der kan hjælpe med at finde en ny seng til junior?
  8. Jeg har fået tilbudt vægtscanning i uge 35 pga. Overvægt, og jeg har ikke graviditetssukkersyge. Det er på Herning Sygehus.
  9. Jeg blødte rigtig meget den første uges tid, og der var det rart med de store Tena bleer i starten. Det er lidt klamt, men der kommer altså også klumper ud......noget med at blodet størkener eller sådan noget....adr....