Mamatil(næsten)2

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mamatil(næsten)2

  1. Har også duni duo - som min datter på 2 år (92cm) skal puttes i igen denne vinter..
  2. Vi har privat dagpleje! Det er så godt - og meget fleksibelt! Vi må aflevere, når det passer os, de har ikke noget de "skal" (hvorimod vores tidligere kommunale skulle i legestue osv). Vi har mulighed for deltidsplads, hvilket passer godt, når jeg går hjemme. Måske det var en løsning.. Og så har de præcist de samme tilsyn som en kommunal dagplejer har En del har faste vikare tilknyttet ved sygdom.
  3. Håndleddet..
  4. Prøv piegon - wide neck flasker - der skal hun svøbe og sutte lige som ved brystet
  5. Mange steder er det nu blevet sådan, at man ved planlagt kejsersnit kan vælge se forløsningen af barnet (fra hovedet er født) og så få barnet direkte op på brystet.. (såfremt alt er ok med barn og mor- naturligvis!) Tanker er at komme så tæt på en almindelig fødsel som mulig - og sikre den fantastiske hud-mod-hud kontakt lige efter fødslen - som ellers er blevet snydt for ved et kejsersnit.. Måske er det også sådan, der hvor du skal føde?
  6. Som udgangspunkt er det for tidligt at skyde på kønnet - da drenge og pige simpelthen ligner hinanden for meget i det område, når de ikke er større.. Er ret sikker på at det er de færreste der overhovedet vil kigge efter.. Men de vil gerne til 20 ugers scanningen - omend der er laaaang tid til :0)
  7. Tillykke med spiren i maven! Ang. skønhedsprodukter; Vælg uden parabener, parfume mv - så kan du i hvert fald få både shampoo/balsam Ved ikke med hårskum og neglelak.. Jeg linker lige til de officielle anbefalinger ang. kost https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme-a-aa/graviditet/sygdomme/kostraad/kostraad-til-gravide/ Light produkter ville jeg holde mig fra Og sushi må du gerne spise Kh
  8. Har også været meget tilfreds med FOTO.com - fik den anbefalet af vores prof. bryllupsfotograf, som altid brugte den side - og bestilte billederne i mat kvalitet (det er flotteste, hvis de skal op på væggen)
  9. Vi giver græsk yoghurt 10% eller tykmælk blendet med 2-3 stk (bløde) dadler og frugt/bær og havregryn
  10. Her var nr 1 helt planlagt! Nr 2 (er 15 uger henne nu) er aldeles uplanlagt.. Der kommer til at være ca 18 mdr imellem vores børn Er selv en "ups'er"
  11. Hvis man er 40 eller derover tilbydes man igangsættelse ved 41+0.. Tror ikke der er noget, når man ikke er ældre end 35! Men jeg ville da også spørge til NF! :0)