0tine0

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About 0tine0

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Nej, det kan du (hun) kun hvis hun har ekstra stor forsørgerbyrde eller husleje . som følge af at hun har brug for meget plads (mange børn). SEL § 81 om merudgifter kan kun dække hvis det er nødvendigt OG uforudsigeligt, hvilket det ikke er. Hilsen socialrådgiverstuderende der lige har afsluttet jura :bunny
  2. Ditto. Men elsker min spiral, det var ingenting ift. hvor glad jeg er for den.
  3. Luuuuuv it :P Men vær omærksom på, at det er blevet indberettet som bivirkning ved dem (til lægemiddelstyrelsen), at de faktisk kan give problemer med spiraler - flere kvinder har fået "flyttet" spiralen af dem, og det er jo ærgeligt, både med besvær/smerte, men også dyrt når der skal købes ny spiral :unsure Ikke noget der sker tit, men man skal bare lige være obs.
  4. Enig, har mit eget projekt under Dansk flygtningehjælp i Holstebro, hvor jeg indsamler brugt babyudstyr til byens flygtningefamilier, og hvor jeg ser forskellen i fuld flor - også i DK. Denne billedserie kunne måske bruges i den sammenhæng (ikke kommercielt self :D ) For øvrigt måske et projekt jeg skulle arbejde lidt i her inde også :)
  5. Tankevækkende - 100 % Men når det er sagt.. så ligner de "velstillede" børn jo nogle taget ud fra Charlie og Chokoladefabrikken.. God pointe, og det kræver nogle gange noget "manipulation", bare man lige tager dem med et gran salt :)