freja00h

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About freja00h

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Tak for alle jeres svar. De har bestemt været brugbare. Planen er stadig at han skal tage selv i skole, men selvfølgelig skal jeg følge ham i starten. Ca 2 dage om ugen vil jeg have mulighed for både at aflevere og hente, og kan være med til at holde styr på hans ting. Ellers en god idé med billedkort så han ved hvad han skal have med. Tror bestemt også det er en god ide at han har en seddel i tasken han kan vise hvis han fåt brug for hjælp. Jeg væler denne løsning fordi jeg er NØD til det, men er også af den overbevisning at man får en rubust og selvstændig dreng af det. Siger hvertfald tak for hjælpen. Dejligt at der er så mange forskellige indput :-)
  2. Synes det er for langt for ham at gå alene. Især så tidligt på morgenen... Tror godt han kan klare busturen. Det er mere det som nogen af de andre også skriver om han kan finde ud af at huske sine ting, få madpakken i køleskab m.m. Kunne du det dengang? Da jeg var barn havde man bare sin mad i tasken indtil den skulle spises :-)
  3. Tror det bliver den model i starten. Og så håber jeg at jeg kan være der til 7.30. Kan ikke nå det på en halv time. Har ingen bil så skal cykle rundt eller med bus. Hvor er det altså bare besværligt!
  4. Der er ca 1 km fra vores hus til børnehave, 1,5 km fra børnehave til skole og 1,5 fra skole til arbejde. Bor lige i midten af det hele, så der er ikke langt til noget, men når man skal hele vejen rundt er der langt. Kan godt få lov at møde en time senere men så får jeg også en time senere fri og kan ikke nå at hente. Børnenes far er ikke en mulighed. Det er frygteligt at møde på arbejde kl 8 fremfor 7. Man komme skævt igang med det hele, men det er da noget jeg overvejer. Det er nok lettere at få en ung pige til at hente end til at komme tidligt.
  5. Da jeg startede i bh klasse i tidernes morgen tog vi selv bussen frem og tilbage. Vi havde så en genial ordning på skolen med at nogle større børn hentede os ved bussen. Det var også i århus midtby skolen lå. Jeg skal selvfølgelig køre med ham i starten, og lære ham pejlemærker m.m. Engang var det altså meget normalt at man gjorde sådan noget, så hvorfor er vi blevet så pylrede (inklusiv mig selv)? Man kørte da heller ikke med cykelhjelm i min barndom og mobiltlf var der ingen af. Synes det er svært fordi jeg ikke har andre muligheder. Ville hellere end gerne følge til dørs og hente igen, men det kan bare ikkelade sig gøre!
  6. Jeg tænker at han skal have en mobil tlf så han kan ringe hvis han bliver utryg eller ikke når bussen eller lignende.
  7. SFO og børnehave åbner først 6.30 og jeg møder egentlig kl 7, så kan umuligt nå det. Han klarer stort set det hele selv i børnehaven. Lige med undtagelse af at pakke sine ting ind og ud af tasken, men det kan han jo nå at lære. Der er jo nogen måneder endnu. Han er selv med på idéen heldigvis. Formentlig bliver det kun 2 dage om ugen han selv skal tage afsted da jeg nok kan møde senere de andre dage.
  8. Hejsa Vil lige høre om jeg er helt gal på den når jeg mener min søn selv skal lære at komme til og fra skole når han starter i 0. klasse efter sommerferien. Så er han 6 1/2. Regner med at kunne følge ham på bussen om morgenen. Så skal han selv gå de 300 meter derhen. Håber så på at kunne lave en ordning med SFO at de følger ham over vejen og han så selv tager bussen hvor jeg så står klar til at hente ham. Selve busturen tager måske 4 minutter. Jeg har en søn mere der skal afleveres i børnehave og kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen på andre måder, da jeg er alene med dem. Nogen hvis børn også selv klarer det? Hep :loveshower
  9. Tak for svarerne. Jeg kommer nok ikke uden om at snakke med min arbejdsplads om det med hensyn til vagter. Synes bare det er så uoverskueligt, og ved ikke hvor jeg skal starte (bolig, arbejdsplads). Familien bor langt væk, så det vil kun være en gang imellem der kunne være hjælp at hente der. Øv altså!
  10. Skal prøve at gøre det kort...Sidder i en lortesituation synes jeg. Bor sammen med min kæreste og vores 2 børn, og overvejer at gå fra ham. Vil ikke kome nærmere ind på årsagerne nu... Ligenu er jeg kun sammen med ham af praktiske årsager. Arbejder i 3 holdsskift ( sygeplejerske), og ved slet ikke hvordan jeg skulle klare det uden ham. Har ikke meget familie at gøre godt med, og de bor langt væk. Har mest lyst til at bo for mig selv, en føler mig bundet pga arbejdet. Hvad gør i andre enlige mødre? Hyrer en ung pige til at hente og bringe? (hvad koster det?) Håber der er nogle der vil dele deres erfaringer med mig....
  11. Her er det færdige resultat. Valgte de ternede greb. Synes den er blevet mega fed :balloon
  12. De var billige. 8 kr pr stk i søstrene Grene. Men de er grå og det bliver måske lidt for kedeligt. Gad godt de havde dem i nogle vildere farver :-)
  13. Her er den færdigmalede skænk så. Er ret godt tilfreds med resultatet. Men hvilke af disse knopper ville passe bedst? Jeg har nok set på over 100 knopper idag og er overrasket over hvor dyre de er. Har valgt at købe disse 3 forskellige med hjem. Hvad synes i?
  14. ENdte faktisk med at male den hvid :-) Den er ikke helt færdig endnu, men det varer ikke længe inden jeg kan "flytte" ind i den igen. Vil gerne have nogen porcelænsgreb på. Nogle der ved hvor man kan købe sådan nogen i Århus. Må god være hvid med lidt blå grønt i.
  15. Jeg vil gerne have den lidt lysere, men ikke krid hvid.Vil gerne stadig kunne se årerne i træet. Har ikke så meget forstand på sådan noget møbelrenovering så spørger lige dumt, men hvad er det at bejdse?