Jesper

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    106
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

  • Days Won

    1

Alle besvarelser af Jesper

  1. Egentligt, så håber jeg da også at bordpladen bliver tørret af hver dag når det er et køkken ;-)
  2. Se, DET er den rigtige indstilling :-D
  3. Jeps, det bliver helt sikker noget laminat klikgulv; det sparer også mig sindsygt meget arbejde. :-)
  4. Der kan man se hvor meget hun hører efter :-p Jeg er meget mere til den sorte "flise" end den lyse :-)
  5. Tak alle sammen! Det var godt nok en underlig følelse at rende rundt derned i går og måle op, og se om alle vores planer passede :-) Ps. Tak til Diden for lækker mad og hjælp med ungerne mens vi rendte rundt derovre :-)
  6. Det gør man som regel i huset i sig selv, da man skal aflæse målere sammen inden overdragelse. (Det kan så både være mægler eller sælger der er der, eller begge)
  7. Så skal vi hente nøglen i dag! Uh hvor jeg glæder mig!
  8. Og så er der aftalt udlevering af nøgle; den skal vi hente på torsdag når jeg har fri på arbejde :-)
  9. Jaeh, men faktisk så glæder jeg mig; lang tid siden jeg har lavet noget fornuftigt xD Det sgu da et fedt badeværelse! Hvis jeg måtte for Taz, så havde jeg beholdt det som det var ;-)
  10. Sådan går det når man har travlt :-) Vi skulle gerne få nøglen i løbet af de næste par dage, højst sandsynligt i morgen; kun ét simpelt dokument som lige mangler at blive godkendt, men der skulle ikke være noget problem i det. Så er det bare en måneds renovering der står foran os, pyha. Vi burde være klar til indflytning d. 1/11, og Maliva har allerede fået tildelt plads i børnehaven dernede. Vi har "rigeligt" til de renoveringsplaner vi har, men jeg vil helst holde beløb ude af tråden :-)
  11. Tak alle sammen! :-) Nu venter vi bare på at vi kan få nøglen, der skal advokaten lige godkende de sidste dokumenter som mægleren mangler at levere; så med lidt held har vi den inden weekenden, ellers næste uge. Det bliver skønt at kunne komme igang!
  12. SÅ er det på plads, og vi har underskrevet i banken. Så mangler vi bare at mægleren får taget sig sammen til at sende de sidste dokumenter til advokaten, men der er ikke mere det kan stoppe det. Der ER vores ;-)
  13. (Beklager det sene svar, vi blev kaldt til underskrivning i banken ;-) ) Ja ok, så der er der ikke meget at gøre, udover måske at prøve at skifte kanal på det trådløse, der kan nemt ligge noget elektromagnetisk forstyrrelse i den frekvens den kører på.
  14. [Tech Support mode Engaged] Hvad gør det/gør det ikke? Hvilken browser/enhed? Hvilken internet udbyder? Netflix burde som sådan ikke kunne fejle, det er helt vanvittigt hvad der skal ske for at det kan fejle helt :-)
  15. Velbekomme; du spørger bare hvis der er mere du vil vide; har lige været hele møllen igennem :-)
  16. Jeg skal prøve mit bedste, selvom jeg ikke var kvinde sidst jeg tjekkede :-) Udgifterne består af flere ting: Ejerudgifter Lån Forbrug Vedligehold Vi prøver at splitte det op: Ejerudgifter er skat, renovation osv, alt hvad der betales til kommunen og husforsikring. På dette hus er det: Kr. 2.919,- pr. måned. Lån er logisk nok lånene :-) Der står to tal, brutto og netto. Brutto er hvad det koster før skattefradrag for renterne, og der står: Kr. 9.315,- Dette er baseret på standard finansiering, som er et 30 års fastforrentet 3% obligationslån på de 80% af boligens værdi og et 30 års banklån med gennemsnitsrente (mener det er omkring 7,5% de bruger) på de 15%. Udbetalingen er ikke medregnet her(den går man ud fra at man kan stille med selv som opsparing eller lignende). Man får skattefradrag for renterne på lånene, hvilket gør at det realistisk vil koste: Kr. 7.426,- pr. måned i stedet, da man i dette tilfælde vil få omkring Kr. 2.000,- mere udbetalt om måneden pga. de højere fradrag. Forbrug er el, vand og varme. Der har i nok nogle tal for hvad i cirka bruger. Vedligehold er hvad man sparer op til det årlige vedligehold på huset, de fleste banker bruger her omkring Kr. 1.000,- afhængigt af husets størrelse, stand osv. Samlet vil det koste rundt regnet: Kr. 11.000,- + forbrug. Så er det bare jeres forbrug af el, vand og varme der skal oveni. Oveni det kommer selvfølgelig jeres normale månedlige udgifter, telefon, internet, TV, indboforsikring osv. Giver det mening?
  17. Jeg må desværre give fortabt; jeg er lidt for rusten i JQuery til at kunne finde årsagen, beklager :-)
  18. Det var sgu da pisse irriterende, men hvad har det med vores hus at gøre? :-)
  19. Vi regner med at bruge en månedstid på stueetagen inden indflytning, og så tage overetagen løbende når vi er flyttet ind. Vi ligger vel omkring de 120.000(har ikke fastsat det helt endnu) for instandsættelse af stueetagen incl. køkken, men laver så godt som alt selv, så vi ikke skal bruge penge på arbejdsløn, udover at vi skal have en murer til at lave en åbning i en bærende væg, det tør jeg sgu ikke selv. :-)
  20. Der er blevet stillet bankgaranti; så det er kun selve vurderingen der mangler :-)
  21. Og i lige måde! Jeg kan kun være HELT enig! :-)
  22. Så er der ski underskrevet. Så er det en tur til advokat i morgen for gennemtjek af det, og så kalder banken på os når vi skal derned og skrive under. Så snart banken er færdige har vi nøglen; yay :-)
  23. Der krydses alt der krydses kan :-)
  24. Tak for alle de dejlige lykønskninger! Man bliver sgu helt varm om hjertet :-) Lige nu glæder jeg mig bare til vi har fået nøglen så vi kan komme igang med at transformere huset til vores drømmehjem :-)
  25. Det finder vi ud af når vi underskriver; jeg har skrevet i tilbuddet at sælger gerne måtte lade det stå de ikke ville have, så ville vi sørge for at bortskaffe eller benytte det. :-)