Ribsen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Ribsen

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Pardon my french, men har du overhovedet læst mit indlæg??! :rolleyes Se evt. her: http://ekstrabladet.dk/kup/fodevarer/article1026456.ece
  2. Nej, der er ingen næring i de alm. hvide riskiks, men køb dog dem der er lavet på brune ris istedet. Kan stort set købes i alle supermarkeder :) Derudover, så skader det ikke med en riskiks i ny og næ, hvis de får det som en del af et mellemmåltid eller efter frokost. Det er jo bare hyggeligt for dem at gumle i, og så længe det ikke påvirker blodsukkeret er det harmløst :) Synes jeg :)
  3. Nu håber jeg ikke, at jeg stikker næsen for langt frem, i så fald undskylder jeg. Men...det virker ikke som om, at jeres forhold umiddelbart rummer så meget kærlighed eller omsorg, ud fra det du har skrevet? :blush Og måske er det svært, hvis du ikke er deres biologiske mor, idet du så sandsynligvis ikke har den dér overbærenhed, som en mor har for sine børn. Hvis mine børn stod i denne situation, så ville jeg konkludere, at de ikke var gamle nok til at sørge for deres egen madpakke endnu, og så ville jeg smøre den for dem. Du kan evt. bede dem om at støvsuge stuen eller lægge en kurv fuld tøj sammen til gengæld, hvis du ikke føler du har så meget tid. Også en rigtig god idé, hvis du ikke har mod på at smøre for dem :) Jeg vil ikke sige, at jeg er rystet. Men jeg opfatter det skrevne, som om at der ikke er særlig meget frihed for de store. Jeg husker selv, hvordan jeg ofte hjemme hos min mor og far, ledte efter lidt lækkerier. Det hører bare alderen til. Man er lidt lækkersulten, når man kommer hjem fra skole :) Og jeg kan levende forestille mig, at hvis man ikke har "tilladelse" til at tage lidt lækkert, at man så skovler ind, når man endelig finder noget... (Ikke at jeg synes det er ok ikke at gøre noget man har fået besked på ikke at gøre, men jeg kan nu godt forstå handlingen bag).
  4. Det med buksebleer synes jeg da er fuldt forståeligt? Og der er da ikke meget at tørre, når de bare har tisset?!
  5. Mit gæt ville være, at folk måske synes hun giver op for tidligt? Og at det måske havde været bedst for barnet, om moren havde startet med blot at supplere, istedet for at stoppe helt, idet morens mælk er langt det sundeste for barnet :) Men er du sikker på at der bliver set ned på det, og ikke bare spurgt ind til det i bedste mening? :)
  6. Det har jeg også lidt meget af. Men fandt så en creme med b-vitamin i...sådan en orange tube...panenthol måske? Men på apoteket...skal nok lige finde ud af hvad den hedder! Vender tilbage :) Det går væk efter ca 1-2 dage med dén creme...og ja, det gør SÅ ondt når man åbner munden, når det lige er begyndt at hele en smule...
  7. Bliver det egentlig ikke 6 gange om året du får mens, hvis der er 21 piller i en pakke? :ba