chrisip

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    14
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af chrisip

  1. Årh.. Det var en super dejlig nyhed..
  2. Tillykke med graviditeten sanne :)
  3. Tak.. Ville ikke give for mange oplysninger før jeg havde fortalt det til chefen og familien.. Nu er det overstået så må folk godt vide jeg er gravid :) sikke en lettelse Det er dejligt at flere og flere tør melde sig på banen :)
  4. Kan ikke ligge det ind uanset hvad jeg gør... Når jeg er ved at uploade billedet siger den "du må ikke bruge billedformat på dette forum"
  5. ihh.. :(
  6. MIT RIGTIGE NAVN: Christina TERMIN: 4. januar 2012 FØDESTED: Rønne sygehus (Bornholm) SCANNINGER: 0 indtil videre JM KONSULTATIONER: 0 indtil videre VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: ved ikke endnu MULIGE NAVNE: Melanie eller mathias.. men kan være andre dukker op. STØRRE SØSKENDE: Marcus fra december 2005 TAGET PÅ I KILO: Aner det ikke Startvægt: ca. 65.5 GENER:Jeg har det super fint.. Lidt halsbrand i ny og næ.. ellers intet.. men halsbrand var også det eneste jeg led med da jeg ventede marcus. SÅDAN VIL JEG FØDE: Vaginalt HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Kæresten ANDET: Er i skrivende stund 7+2
  7. Jeg skal føde på rønne sygehus :) Bornholm
  8. Hejsa.. Så må jeg være den 3. i rækken herinde. Jeg har testet positiv og har termin i starten af januar. Jeg har en dejlig dreng fra et tidligere forhold. Han bliver 6 år til december. Desværre har jeg først kunnet få tid til min "første" læge undersøgelse om 3 uger. mvh. Christina
  9. Nej det kan jeg godt se.. Idag har vi fortalt det til mine forældre og alle tager det bare super pænt.. Det går bedre end jeg havde regnet med.. nu kan jeg slappe af og bare nyde det :)
  10. Kan ikke få lagt et billede ind :S
  11. Så har jeg idag fortalt det på mit arbejde.. Min chef tog det meget pænere end jeg havde regnet med.. Så det var rigtig dejligt :) nu mangler der bare mine forældre :)
  12. Hej

    Kæmpe tillykke med graviditeten.. og dejligt at det er lykkedes for jer :) velkommen til
  13. Nu sker der godt nok noget i gruppen :) Jeg har termin 4. Januar.. Og velkommen til :)
  14. Tak skal i have.. Så er jeg jo ikke så langt bagud :) Har i fortalt det til arbejde og familie?