Mor til snart 2 :)

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    123
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Mor til snart 2 :)

  1. Mavebilleder :loveshower 6+0
  2. Hej piger. Jeg har gået og blødt i 3 uger nu og plejer jeg aldrig..var så ved lægen og hun sys det mærkes som en cyste på venstre æggestok, jeg er blevet henvist til en gynækolog og skal hen til dem på onsdag. er spændt på hvad de siger.? nogen der har erfaring omkring det. min læge sagde det ikke var farlig i den alder jeg havde.. andre der har haft sådan en cyste?? og hvordan og hvorledes bliver den skåret væk eller hvad gør den. knus herfra.
  3. takker. ja det var rigtig rart der ikke var noget. :loveshower
  4. Weee, jeg er dælme lettet... Var ved Gyn. i går og få tjekket fordi lægen synes hun kunne mærke en cyste på venstre æggestok, jeg kom ned til Gyn, og fik heldigvis at vide at alt var fint og der var ingen cyste.. wee.. det har nok bare været lidt drilleri i min mens efter min graviditet sagde gyn. lægen. alt var normalt, en flot venstre æggestok og en flot højre æggestok.. :) :loveshower :loveshower så nu er jeg lettet igen..
  5. Jeg sprækkede også meget, patrick var stjernekigger, men nej jeg mærkede heller ikke da de syede mig for der havde jeg jo lige fået min lille søn op til mig og hun syede i næsten 1 time.. så det mærkede jeg faktisk ikke hun gjorde. og han var 4000g.
  6. Jeg har også billeder af min lille søn som er i badekar.. han sidder i badekar på face.. billederne kan selvf. kun ses af venner. som jeg er venner med derinde.. og jeg har ikke haft problemer. har også billeder af patrick kun i ble på face. :loveshower
  7. Hej piger.. Ja så kom vores dejlige Patrick også til verden.. godt nok først 1. juni men what ever..var sat til d. 16. maj. han er squ såå dejlig alligevel.. hehe. Det hele startede med at jeg jo var ved jordemor der i mandags d. 31. maj.. hvor jeg fik en tid til igangsættelse onsdag d. 2. juni.. og undersøgelse.. men, men, men - så skete der noget mandag aften omkring 19.30 tiden.. havde lavet aftensmad og ville sætte mig ud i haven hvor martin og kenzo var ude.. da vi ville gå ind for at spise der omkring 19.30.. startede mine første start veer, jeg fik et ordentlig jag i underlivet Av av av.. (man er overhovedet ikke i tvivl hehe) vi kom ind og satte os til bordet og efter 10-15 min kom den næste ve, fik ikke spist noget rigtig fordi veerne kom efter 10-15 min hele tiden.. jo længere vi kom hen på aftenen blev de stærkere og kortere imellem dem.. omkring kl. 22.30 tiden ringede jeg op til fødegangen da der kun var 5-6 min imellem mine veer... de sagde i telefonen at de sys vi skulle komme .. så vi kørte ind mod kolding sygehus omkring kl. 23 og mens vi kørte derind var der pludselig kun 4 min mellem hver ve.. Vi ankom til sygehuset lidt over elleve.. og jeg kom ind på fødestuen med det samme for at blive undersøgt.. blev indlagt med det samme.. da jeg allerede var åbnet mig 5-6 cm.. der gik ikke længe før jeg var åbnet mig de 10 cm jeg skulle ( lidt over midnat) og jeg havde så mange pres veer men måtte ikke presse da Patrick ikke lå helt nede i mit bækken. selvfølgelig lå han med hovedet ned af, men ikke helt nede..de lagde akupunktur nåle på mig for at lindre smerten, og en varmpude.. jeg fik at vide jeg skulle komme lidt op og gå da han jo skulle have vendt sig så han kom hel ned.. de gav mig noget halløj i bagenden så jeg kunne komme af med mit afførring, da jeg sad på toilettet deroppe for at afførringen kunne komme ud skulle jeg pludselig kaste op også der stod en skraldespand ved siden af som jeg jo så måtte kaste op i.. mens jeg kastede op gik mit vand også.. det kom ud som et vandfald.. de prøvede i 2 timer og få ham til og vende sig så han kom hel ned i bækkenet, men til sidst kunne man næsten ikke lade vær med og presse.. de havde en læge inde og han sagde at jeg blev nød til og føde ham som han lå.. så endelig måtte jeg presse.. jeg fik ilt maske også for at trække vejeret med ro.. og de prøvede og sætte vedrop 3 steder men det ene sted faldt det ud og der andre to stedet ville det ikke rigtig lykkes.. da klokken blev 5.53 tirsdag morgen efter en hård fødsel kom vores dejlige patrick til verden <3<3<3 :loveshower :loveshower :loveshower :loveshower
  8. Hehe ja. :) okay søde. helt iorden.. nu ikke noget med og stresse. de små bette pus skal jo passes på.. :loveshower vi ved jo ikke om der er to små muslinger :) hehe.
  9. okay sødeste. men nu har jeg jo spiral. i morgen skal jeg til gynækolo. så er spændt på hvad de sider.
  10. Hej mange tak for sit svar :) nej nej det har ikke skræmt mig hehe. skal til gynækolog onsdag. så må vi se hvad de siger om den måske ikke er så slem.
  11. Det passer vist ikke hehe, jeg fik lavet 3d/4d scanning og jeg fødte 12 dage over tid og patrick var 4000g og 54 lang hehe.
  12. Hej Jeg blødte heller ikke i min graviditet.. så neej har heller ikke erfaring desværre. Men puha, godt baby har det godt :) :loveshower
  13. Jeg blev 3d/4d scannet i uge 27+0 og det var i fredericia. vi gav 1400 kr. og der var video og mange fantastiske scanningsbilleder med.. :) samt en dvd med scanningsbillederne og en video. :loveshower Men det er simpelthen alle pengene vær.. det er en fantastisk oplevelse..
  14. Har du fået testet?? er også spændt på hvad den siger.. og jo du burde godt kunne se resultat allerede nu.. :goodluck
  15. Hejsa Jeg er her også, jeg har Patrick fra 1.juni 2010.. :) gik 12 dage over tiden. var sat til i maj. :loveshower
  16. Stort velkommen til :) hvor sjovt vi bor også lidt udenfor Kolding. hvor bor i henne? :) :balloons :loveshower
  17. Selvfølgelig :) :loveshower vi fik taget af Patrick på et lammeskindstæppe på sofaen :) I kirken. Ved fest stedet.
  18. :loveshower :loveshower De er bare så fantastisk goe :loveshower :loveshower
  19. :loveshower Havde jo super hyggelig besøg af Christina (miss_mathilde) for nogen dage siden. Det var bare sååå hyggelig.. sys lige i skal se nogen billeder hun tog af Patrick og også nogen af Patrick og mig.. :) :loveshower De er super goe..
  20. :balloon :balloons :biglove I dag bliver min lille skatte 10 mdr :balloon :balloons :biglove Åhhh hvor går tiden altså stærk man.. puha..
  21. Du er bestemt ikke i tvivl overhovedet når den første ve kommer :) jeg var lige som dig og da jeg fik min første ve var jeg bestemt ikke i tvivl.. det er ligesom et jag i maven, mere end mens smerter. ihvertfal ved mig. Ja jag i maven mærkes det som om. det er meget forskelligt hvordan de starter mine startede kl. ca. 19.30 en mandag aften. efter jeg havde lavet mad.
  22. Scanningsbilleder Tryghedsscanning 7+3 NF Scanning 13+1 MD Scanning 20+0 3D/4D Scanning 27+0 Jep ingen tvivl om det blev en dreng :) :loveshower
  23. 30+0
  24. 23+4 27+0 29+2
  25. 21+3