Mor_til_J&C

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    551
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Mor_til_J&C


  1. 20 hours ago, Saga74 said:

    Sidder og hygger mig med nogle Nephew videoer (musik som alternativ smertelindring/distraktion :rolleyes ) Er de mon gået under jorden? Syns ikke rigtig man har hørt fra dem længe, det er da lidt en skam...

    Nephew er gået i pausemode (mener ikke de er gået i opløsning) - da Simon ligenu har et soloprojekt.. :)


  2. Åh en lorte middagsmad. Baby som sidder og vil intet spise  -  og bare skriger. 

    Og lortemor.dk her ender med at råbe efter baby. Suk. Hun falder i søvn i mine arme, grændende og hulkende. 

    Vi havde ellers en kanon formiddag med opstart i dagpleje. 


  3. 17 hours ago, faf said:

    Da jeg tog ham op var han dejlig varm, hverken kolde hænder eller fødder. Det var kun kinderne der var kolde :) 

    skal de have futter på? Eller er det ikk nødvendigt? Her giver jeg også striktrøje på hvis han har en kortærmet body på, men ikk ved de langærmede. Men her er han kun snart 7 uger :) 

    De SKAL ikke have futter på. Jeg syntes bare min datter godt kan have kolde tæer hvis ikke hun har noget ekstra på fødderne. :) 


  4. 1 hour ago, faf said:

    Håber i kan hjælpe mig. Har ikk været ret aktiv her på BK siden min fødsel. 

    Men når nohr skal sove ude, så har jeg babyalarmen liggende i lommen indvendigt på kalenchen (Odder zip) hvad må temperaturen målt her komme ned på? Ved godt de må være ude i ned til -10 grader. Men så er der vel ikk minus 10 i vognen?? 

    Han sover i en sleepbag, kun med langærmet body og bukser, luffer og uld elefant hue. 

    Så længe han er godt varm og du ikke har fornemmelsen af han på noget tidspunkt har det koldt,vil jeg godt kunne lade ham ligge der selvom der står minus 7-8 stykker (det er jo ikke i selve posen der er så lidt). Du kan evt give ham mere tøj på hvis du syntes det bliver nødvendigt . 

     

    Min datter (10 mdr) sover også ude i sleepbag og har striktrøje, hue, luffer og futter på. Hun er dejlig varm og har ingen intentioner om at tage hende ind foreløbig eller er det mindste bekymret for om hun fryser.


  5. 5 hours ago, blomst27 said:

    Tak. Jeg prøver i badet nu ( er i USA så her er det morgen hehe) fordi selvom det er blevet bedre er det ikke væk overhovedet nemlig..

    Der gik nogle dage hvor jeg måtte malke lidt ud morgen eller aften... for lige at tage toppen.. men så gik det også væk..


  6. 10 hours ago, blomst27 said:

    Det er 6 dage siden jeg har ammet sidst og jeg synes mit ene bryst stadig er ret spændt... Ikke rødt men hvis jeg bliver krammet hårdt feks gør det ondt, skal jeg få mælken ud eller vil den forsvinde af sig selv? 

    Jeg ville tage toppen, under et varmt bad fx... og så ellers lade det gå i sig selv.. og holde øje med om det evt udvikler sig til det værrer..


  7. 4 hours ago, lollerberg said:

    Min søde lille baby har 40,03 i feber :( Han enten sover eller hænger på mig og er overhovedet ikke sig selv. Han spiser og drikker heldigvis lidt. 

     

    Når nu han er 8,5 måned, så ringer man ikke til lægen med det samme, vel?

    Vi har lige været igennem det samme. og jeg ringede altså ikke.. gav hende panodil og lod hende få lidt ekstra søde sager, jordbær saftevand osv.. så længe kontaken med ham er fin i vågen tilstand vil jeg blot give ham det han lyster... og så ringe, hvis du sys kontakten bliver ringere...

     

    God bedring med lille H.


  8. 13 hours ago, Pumpkins said:

    Kære BK og monopolet 

    Min veninde og jeg har en aftale om små 14 dage. Vi skal ud og spise, i biografen og ud og have en øl eller 2 bagefter. Det er første gang jeg skal ud om aftenen uden C og børnene, og det har planlagt længe. I dag snakker jeg med min veninde om, at det kunne være hyggeligt at overnatte hos hende og sove semi-længe inden C skal møde på arbejde dagen efter kl. 12 (fredag). Det vil også være en del nemmere for mig, da jeg så ikke skal med det sene tog hjem og have fat i en taxa, og hånden på hjertet, så er det virkelig tiltalende at få mulighed for at sove, til jeg selv vågnede, hvilket jeg ikke har gjort siden før Albert blev født (og før det sov jeg også ret ringe på grund af graviditeten). 

    Jeg nævnte det for C da han kom hjem, og jeg kunne med det samme se, at det ikke faldt i god jord. Han siger, at han ikke vil bestemme, hvad jeg skal gøre, men at han helst gerne ville have, at jeg kom hjem og sov, så han ikke skulle stå alene med begge børn om morgenen. 

    Han har selv været ude til dagen efter en håndfuld gange, så jeg synes på en måde, at det er min tur nu. På vores bryllupsdag for 2 uger siden var vi også ude for første gang, men svigerforældrene trak i land i sidste øjeblik i forhold til tage børnene om natten, så vi sov i deres gæstehus, og jeg tog Albert. Der havde jeg også set frem til at sove længe, uforstyrret, og der røg den mulighed også. Så jeg har virkelig lyst til at være egoistisk og stå fast på, at nu må det være min tur til at være mig uden først at være mor. 

    Men hvis han ikke er tryg ved det, så bliver det næppe en god morgen for nogen, hvis der er kaos i hjemmet, og jeg sidder med dårlig samvittighed. Og jeg har det ikke super med at bede ham gøre noget, han ikke har det godt med. 

     

    Hvad ville I gøre? 

    Jeg ville tage afsted, og forklare at du altså også har brug for at være dig... mind ham om at han jo også har været afsted natten over, selvfølgelig uden at pege fingre.. :)


  9. Her er min datter også i børnehave selvom jeg går hjemme på barsel. Jeg kan ikke aktivere hende,ig hun vil derfor kede sig. Så holder hun tidlig weekend istedet - og nyder godt af en mor med overskud istedet for at vi skal skændes.


  10. Har brug for et råd bk tøser. Jeg er 29 og er ikke god til at bruge rense produkter i ansigtet. Efter jeg er stoppet med p staven har jeg fået så uren hud ( både bumser og hudorme) men hvilke produkter er gode som ikke koster en halv arm og som er lækre? Jeg er ikke fan af matas de stribede. Har samtidig en tildens til tør hud.

    Jeg kan klart anbefal3 Beauté Pacifique. De er lidt dyre, men meget drøj i brug. Selv ved daglig brug kan mine produkter holde i en 3 mdr... :)


  11. Er barnevognspude GO eller NO-GO? (Min barnevogn har ikke sådan en klap, der kan hejses til ryglæn)

    Og jer, der har en, er i glade for den?

    Vi har en og har brugt den til begge børn. Det skal dog siges at vi IKKE har brugt den før de kunne sidde selv, og den er mere blevet brugt som en støtte i ikke at falde bagover når de sad op. De har som reget siddet uafhængig af den, men brugt til til at hvile sig lidt op af alt efter behov.

    Vi har været meget glade for den.


  12. Det skal nok stabilisere sig. Jeg synes ikke, man skal tage ammestoppiller, hvis man kan undgå det. Prøv at nøjes med at tage toppen, når du pumper ud :kram2

    Håber snart det stabiliserer sig.. ☺ tak for råd..


  13. Nøj hvor er jeg træt af baby som bare sover a H til... suk.. hun plejer at tage en lur på 2-3 timer og nu bliver det ikke til meget mere end en time/halvanden... (jeg ved det er luksusbrok ift hvad i andre kæmper med - men det er lidt hårdt når jeg er vandt til andet)


  14. Altid ;)

    Jeg tog ammestoppiller for... 15 mdr siden måske :chin: Og jeg kan stadig uden problemer presse mælk ud :)

    Det er mere fordi men datter er stoppet med at amme, og derfor er jeg egentlig ret interesseret i at det stopper - da jeg har ret så ømme bryster.. :/ og er nødt til at malke lidt ud nogle gange...


  15. Nå det blev til i alt knap 5 timers lur idag...det er vi ikke vant til da...

    Han har virket rigtig glad og leget fint. Dog spist mindre end normalt men stadig spist noget trods alt :-)

    Han er puttet til nat 19.45 så nu er jeg spændt på natten og hvordan i morgen bliver :-)

    Håber han er blevet frisk og at natten jar gået fint.. :)


  16. Niklas er forkølet og har været det en uge nu...idag har han sovet lur fra 8.45 til 12...og igen her fra 14.40 til nu...ved ik hvornår han vågner...men nok snart...

    Ville I være bekymret ?

    Han plejer Max at sove 2 timer formiddag og 2 timer eftermiddag og ofte lidt mindre....

    Han har spist lidt havregrød i morges og en portion grød til middag....Han ville ikke have sin eftermiddags flaske...

    Hvordan er han i kontakten når han er vågen? For umiddelbart ville jeg ikke være bekymret.. vi andre sover også mere når vi er syge...