Tullemor86

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    132
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Tullemor86


  1. Vi har en Tobias og Niklas :-)

    Men ellers Jacob, Jonas, Andreas, Mads, Benjamin, Emil, Elias, Valdemar, William, Magnus, Marius, Daniel, Mikkel, Milas, Theis, Tristan, Jonathan, Mathias, Alexander, Jannick, Oliver, Kasper

    Håber det var lidt inspiration :-)

    Det var det bestemt


  2. Vi er fuldstændig blanke på et drengenavn. Som i vi har absolut ingen anelse! Vi venter tvillinger - en af hver, og min mand har forelsket sig i Kathrine. Vi har ikke lagt os fast på navnet endnu, men der er nok en god mulighed for, at det ender med Kathrine. Vores ældste hedder desuden Emma.

    Så inspirer mig gerne


  3. Jeg har lige behov for jeres erfaringer.

    Jeg er 13+2. Jeg har de sidste par dage haft en slem 'tyngde' i underlivet + mens murren. Her i dag er jeg så begyndt at bløde lidt. Ingen klumper eller helt frisk blod. jeg har været noget hængt op de sidste par dage, så måske trænger jeg bare til at slappe af?

    Men skal jeg kontakte min læge, og hvad kan de evt. gøre?


  4. Det gjorde jeg. Efter nf. Jeg var til en obstetrisk samtale/undersøgelsd med en læge efterfølgende, for at snakke mine tidligere forløb igennem (2x kejsersnit hvor det ene var akut pga svangerskabsforgiftning)

    Men.. det er ikke nødvendigvis normen, men sådan en samtale.

    Sidste gang forløb det hele så fint og uden problemer, så det må næsten være pga tvillingerne. De kunne da godt tage at skrive sådan noget


  5. Det har jeg umiddelbart ikke.. Skulle bestille tid på nettet, og der står ikke noget om en samtale bagefter.. Kan det være pga. tvillingerne? (hvis de da ved det)

    Det var også mit umiddelbare gæt. Men hvad jeg lige kan google mig frem til, er en samtale med lægen åbenbart ikke en selvfølge bare fordi man venter tvillinger. Så derfor jeg lige skulle høre jer ad, om det var ny praksis.


  6. Åh jeg ved hvordan du har det! Jeg drikker vand konstant på job, fordi jeg så har en undskyldning for at 'rende ud og tisse hele tiden'.. gid det dog var derfor jeg render derud 7 x i timen :(

    Jeg når ikke ud af døren inden jeg har sagt hej til 'Ulrik' første gang. Et par gange har jeg siddet i bilen for bare at tage mig sammen til at stige ud uden opkast. Shit jeg glæder mig til NF på fredag, så jeg kan fortælle noget!

    Puh det lyder også til, at du er hårdt ramt :kram2 Har du haft nogle sygedage endnu? Jeg synes, det er en rigtig svær situation at stå i, for jeg har egentlig lyst til at blive hjemme alle dage lige for tiden, men det går jo ikke. Det er bare så ydmygende at ligge og kaste op på fælles toiletterne, og så skal ud og se sine kolleger i øjnene bagefter. Jeg har været nødt til at fortælle mit team, at jeg er gravid, for folk var begyndt at gætte det. Det er selvfølgelig godt, at de ikke bare tror, jeg har konstante tømmermænd :D


  7. Hvor er du sød, du spørger :kram2

    Jeg har faktisk taget min første sygedag grundet graviditeten i dag, og det har jeg det squ lidt underligt med. Men jeg havde kastet op fem gange inden kl 6.30, og jeg kunne bare mærke, at jeg orkede ikke sådan en dag på kontoret.

    Nogle dage er bedre end andre, men jeg glæder mig godt nok helt vildt til det her kvalme sjov er ovre. Krydser fingre for kun fire uger endnu :unsure :(

    Jeg har tabt mig 2,2 kg den sidste uge, men i og med jeg har godt 5 kg for meget på sidebenene, regner jeg ikke med, det gør noget :chin:

    Jeg håber, at du bliver ved med at kunne holde kvalmen/opkasten væk med en stor madpakke :mam :)


  8. Vi har set vores baby igen i dag :wub Det var ret spontant, fordi vi kunne få scanningen billigt.

    Nu ligner den virkelig en baby, med arme og ben og små bevægelser. Den blev målt til 10+1, så den vokser også så fint :)

    Det bliver man aldrig træt af :wub Dejligt alt er i den skønneste orden.


  9. Jeg kan ikke lige huske, hvordan det er. Hvorfor fik du scanningen på sygehuset? Og har gynækologen hjulpet dig til at blive gravid? I så fald vil jeg da ringe og give besked og tage imod en scanning, hvis hun/han tilbyder det.

    Ja jeg er gravid pga lidt hjælp fra gynækologen. Jeg prøver at ringe engang i næste uge. Jeg fik scanningen på sygehuset, da min læge henviste mig, nu hvor gynækologen havde ferie lukket.


  10. Så må det være en endnu større overraskelse. Mor til tre :blink ... :wub

    Det har jeg aldrig hørt om. Er det crinone? Eller har du fået/får du det i pilleform?

    Ja mor til tre... og vi skulle oprindeligt kun have haft to børn :whistling

    Nej det hed Pergotime, som var i pilleform. Men jeg får også Lutinus, som vist er det samme som Crinone. Glæder mig dog til at stoppe med dem.


  11. jeg har lige været inde og lure på din profil, skulle jo lige se hvordan det gik, og stort tillykke med tvillingerne :yay blogger Mette Marie lei lange er mor til tvillinger og beskriver det så fint :) hvis du ville have lidt info :)

    Tusind tak :loveshower Selvom jeg vidste, der var en risiko/chance for tvillinger, er det stadig noget af et chok. Tak for info - jeg har vist brug for al den hjælp og viden, jeg kan få :P


  12. Det bliver spændende at følge :)

    Har I tvillinger i familien?

    Nej ingen tvillinger i familien. Det skyldes nok også nærmere, vi har fået lidt hjælp, da jeg mangler progesteron. Men hun sagde, at jeg fik så lav en dosis, så risikoen/chancen ikke var nævneværdig... ja hurra for det :P


  13. Hvordan klarer I jer igennem arbejdsdagen?? Jeg har så slem kvalme og bare her inden formiddag, har jeg kastet op to gange. Det er altså ikke skide fedt med fælles toiletter, eller når man skal rende ud fra et møde, fordi man ikke kan holde det tilbage. Jeg har været nødt til at fortælle min chef, at jeg er gravid, for de regner jo hurtigt ud, hvad der foregår, når jeg i pendul fart render ud på toilettet hele tiden.