Majapigen87

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Majapigen87

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    25-05-2016

Recent Profile Visitors

326 profil visninger
  1. Jeg er kun i 5+4 og har samtlige 'birvirkninger' snart ved graviditet allerede. Men! Her til aften fik jeg lige pludselig pletblødning. Altså vi snakker ikke særlig meget, bare lige på toiletpapiret og en dråbe eller to i trussen. Blodet var sådan lys rød. Jeg har ikke haft smerter. Er det noget jeg skal være bange for? Eller er det meget normalt? Skal jeg kontakte lægen? Det er min første graviditet, og er så bange for at noget går galt..
  2. Det er i Kolding vi vil få det gjort. Det har jeg kun hørt godt om, min søster har også fået køns scannet der :-) Jeg tænkte også på at bestille en tid til omkring uge 7 for netop at være sikker på at der er noget at se. Mit første graviditetstjek er først 27 oktober. I går var jeg ved læge for lige at tjekke om det var korrekt med positiv test og det var det uden tvivl.
  3. Jeg kom til at læse lidt på nettet ;-) Og så at der er noget der hedder tidlig scanning man kan købe? Jeg er i følge alm læge 5+0 henne, men i følge i følge mig selv 4+3 henne pga min cyklus kører normalt 32 dage og ikke 28. Straks tænkte jeg at det må være sagen at så tidlig kunne se om der så også er liv og alt andet er som det skal være? Har nogle af jer prøvet det? Synes ikke at 400 kroner er vildt dyrt nemlig :-)
  4. Så er jeg mere rolig - troede at jeg var blevet skør og helt babykulret ;-) Jeg kan også tydeligt mærke muskler i underlivet arbejde, lidt ligesom meget meget milde menstruationssmerter, men det sagde lægen også var helt naturligt. - Så der mærker jeg det jo egentlig også, synes bare at det er utroligt at tegnene kommer så hurtigt
  5. Jeg testede positiv mandag morgen, og har været ved læge i dag, og den er god nok. Jeg er gravid, 4+6 sagde han. Jeg er førstegangs gravid eller hvad det nu hedder og kom til at studere mine bryster her til aften da jeg tog bh af. Kan det passe at brysterne allerede nu vokser??! Jeg vil sværge på at de ser anderledes ud. Kom til at se at min bh var fyldt totalt ud. Tog så for sjov en anden bh på som før sad lidt tæt, og som jeg havde på for 3 uger siden - og den 'popper' brysterne ud af??? Er det mig der er blevet skør?